Wpis z mikrobloga

@dream_big: a wiesz, chodzilem na terapie psychodynamiczna 1,5 roku (wiem, krotko), leki biore z 15 miesiecy, zaczalem chodzic na terapie cbt, ale no nie wiem, z roku na rok jest coraz gorzej, powielam te same schematy, te same rzeczy mnie mecza, trace ludzi, wsparcia emocjonalnego w rodzinie nie znajduje itp itd duzo by pisac

widze, od 15 roku zycia, a nawet wczesniej, ze cos ze mna jest nie tak, obecnie
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2: no i co konkretnie będziesz na tym całodobowo robił ? Dlaczego wolisz siedzieć w mało komfortowych warunkach szpitalnych przy takim zaburzeniu ? Co przy unikaniu da pobyt 24h w szpitalu ?
  • Odpowiedz
@toolonge: realizowal program terapeutyczny czyli terapia grupowa i zajecia ktore sa tam w planie, nie pamietam jakie sa inne

nwm spoko jest tam, najgorzej to jak szerszenie do pokoju wlatywaly ale tsk to fajnie jak zielona szkola

A co ty taki ciety na szpital?
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2: no bo szpital to szpital Warunki są tam średnie żarcie jest średnie ludzie z bardzo różnymi zaburzeniami Trudno to porównać do wakacji Też mam avpd i 24h w szpitalu nic wartościowego by mi nie wniosło Chyba że to jakieś specjalnie zorganizowane pod tym kątem ośrodek gdzie rzeczywiście to bardziej przypomina wczasy ale to raczej nie w szpitalu i nie na NFZ dostępne
  • Odpowiedz
@pomelobezkaca2: haha Tak średnio bym powiedział Ale było dużo dużo gorzej Moklobemid wydaje się jednym z nielicznych leków dostępnych na rynku wartym sprawdzenia Podobno Fenelzyna jeszcze lepsza No ale u nas z imao tylko te moklo dostaniesz niestety
  • Odpowiedz