Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Z ciekawości zapytam, jakich wy lubicie uczestników?
Bo widzę hejt na Roksi i Magdę, ale to w końcu reality show. Mi osobiście takie barwne osoby ogląda się najlepiej. Tu Roksana i Magda, w poprzednim Milan, Ola blondynka z 9, Grzesiula, Gjacz. No program rozrywkowy, jakby wrzucili samych ludzi typu Stypiara i Marcel czy Tobiasz i Werka, to dopiero byłaby nuda, jedyne co by robili to całowali się w basenie i przytulali w pokoju XD

Serio jestem ciekawa jakie macie preferencje pod tym względem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kawka123: trzeba rozróżnić to czy ich lubimy, czy lubimy ich oglądać. Milan był p--------y po całości ale napędzał cały sezon. Magda i Roksi to irytujące mamałygi, a do tego Roksi gra z kodami na nieśmiertelność. Takich ludzi nie da się lubić i mi ciężko się ogląda tę edycję. Jest totalnie nudna i ustawiona pod zezowate dyktando rajskiego piarda
  • Odpowiedz
@Kawka123: jedna z fajniejszych edycji, zdecydowaną większość da się lubić, a nawet villaini tacy jak Darosław nie są źli. Na tym tagu to zawsze tylko narzekanie. Co by w edycji nie było to by ludzie narzekali. Jak są romantyczne pary, to narzekanie, że tylko pary i nudy, jak nie ma par to narzekanie, że nikt nie szuka uczucia i po co tam przyszli. Jak jest knucie to narzekanie, że knują.
  • Odpowiedz