Wpis z mikrobloga

@Henson_: co z tego? Czasy wojowników się już skończyły, teraz rządzi b--ń palna i zaawansowana technologia, teraz to ich funkcją jest jedynie dawanie rozrywki obserwatorom, niczym wytresowane zwierzęta w zoo. A że bogaty, prostytutki są bogate, onlyfansiary czyli też prostytutki są bogate, wielu oszustów i złodzieji jest bogatych, syn bogatego taty jest bogaty tak więc bogactwo nic o tobie nie mówi albo bardzo mało mówi.
  • Odpowiedz
@Henson_: tylko, że jego dyscyplina mi nie imponuje wcale, bo to jest tylko primitywne bicie się z drugim człowiekiem. Mi imponuje inżynier, szachista, erudyta, pisarz, naukowiec, lekarz jak np. neurochirurg, pilot samolotu, fachowiec obsługujacy bardzo wyspecjalizowany pojazd bądź urządzenie, maszyne, a nie człowiek, który potrafi pobić drugiego człowieka. W wcześniejszych czasach byli tacy ludzie potrzebni gdyż bronili wszystkich przed wrogą armią ale w czasach zaawansowanych technologicznie ciężyzna fizyczna nie odgrywa
  • Odpowiedz
@ElMurano: z drugiej strony, dzięki niemu MMA zaczęło wykręcać takie liczby, MC GREGOR - DIAZ 2 to było coś niesamowitego i to wyniosło MMA na wyższy poziom widowiska, ale karierę spier***oił koncertowo
  • Odpowiedz
@morcalps: po co psycholu wyprodukowałeś te fejki? XDDDDD schizofrenie paranoidalną można leczyć XD Wariat sam do siebie pisze (tu akurat w tych fejkach samą prawde o sobie pisze) i fejkuje, że to niby ja XD Jesteś dla mnie nantyle niestotnym parchem, że wcale bym ci żadnej prywatnej wiadomości nie poświęcił. Bierz leki psycholku.
  • Odpowiedz