Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
czy tylko mnie niemiłosiernie irytuje roksana? to jakie mniemanie ma o sobie ta dziewczyna to hit, że ona taka mądra, że ona najładniejsza twarz ma, że ona taka chudziutka a fałdy jej się wylewają na prawo i lewo xd produkcja trzyma ją do końca, bo sądziła, że ona zrobi show i ludzie będą ją wielbić, ale prawda jest taka, że tylko na początku było fajnie i śmiesznie, a później zaczęła każdego irytować, dziewczyna myśli, że jest c--j wie jaka, a prawda jest taka, że każdy na nią patrzy jako koło zapasowe, gdy nie będą mieli własnej pary XD
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@knysknys: jest potężnie irytująca i próżna, ale już wolę p---------e typu „jestem ładna, szczupła itd” niż „omg jestem taka gruba i obleśna! Komplementuj mnie bo mam zerowe poczucie własnej wartości”
  • Odpowiedz
@knysknys: mi dostarcza wyborną rozrywkę, jest jak takie małe dziecko, które mówi wszystko co pomyśli, co jest fajne w świecie gdzie wszyscy dbają o wizerunek i uważają na słowa. Mogłaby mieć program Roksana show. To dokładnie taki typ uczestnika jak Milan czy Grzesiula. Nie widzę też problemu w tym, że powtarza sobie że jest ładna. Pewnie ma kompleksy, a takie podejście fake it till you make it dobrze działa.
  • Odpowiedz
@Kawka123: takie słodkie z niej dziecko, że ostro ingerowała w to, z kim Tobiasz ma stworzyć parę. Mało tego, ona wiedziała lepiej która z nich bardziej do niego pasuje. Czyli ta, która jej bardziej odpowiada. Jak Daroslaw wyraził swoją opinię, że wg niego Werka, to spojrzała na chłopa jakby w nią gównem rzucił. Wera dobrze ja określiła, mała żmija. A już porównanie jej do Miana to jakiś odlot.
  • Odpowiedz
@szuwarek: ona to tam ch#j z tą miss widzieliśmy story magdaszycy? Typiara na większość hejtow odpowiada tym że była miss ku#wa WOJEWÓDZTWA. No osiągnięcie życiowe w p---u
  • Odpowiedz
@knysknys roksi jest zajebista, robi kontent, nie wstydzilbym sie ani jako corki ani jako dziewczyny. Widac ze ze wsi i ma stosunkowo bogatych rodzicow, widac ze byla j----a za dzieciaka i troche odreagowuje ale serio pocieszna i spoko. Szczerze to sto razy lepsza baba niz wiekszosc swiata.
  • Odpowiedz
  • 0
@Buzdygan666: to jak dla ciebie jest sto razy lepsza niż większość świata to współczuję ludźmi jakimi się otaczasz, że ten głupi fałd jest dla ciebie zajebistyXD
  • Odpowiedz