Wpis z mikrobloga

#kiszak #skeletal
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to nadal ta gra nie ma żadnych dźwięków, więc XD )
W tym tygodniu ma wpaść duży update
Wkurzył się też na to że mechanika z plecakiem i brakiem pauzy musi zostać "znerfiona" (dodana zostanie pauza) w wydaniu na konsole, bo by prawdopodobnie ludzi p------o na padach
Kiszak pracuje już teraz nad 3 innymi projektami
Pokazał chyba nowe grafiki jakiś glutów i mobów

I najważniejsze skeletal ma 60 stron dokumentacji

PS. Raczej to co napisałem nie jest po kolei, bo leciałem z głowy co on tam pierdzielił

https://www.youtube.com/watch?v=MnufQ0yzBHo
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MagicznyKarp: "Co wy szczerze myślicie" - i to Kiszak pyta swoją sektę, a właściwie niepobanowaną część xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza,

@MagicznyKarp: a ja myślałem że to jest projekt robiony po godzinach przez pasjonatów i wyjdzie jak będzie gotowy, całe życie w błędzie

Kiszak pracuje już teraz nad 3 innymi
  • Odpowiedz
"Co wy szczerze myślicie" - i to Kiszak pyta swoją sektę, a właściwie niepobanowaną część

@miloszy: Wyobraź sobie, że on kiedyś ubolewał że jest męczennikiem bo ma cyniczną i wymagającą widownie bo tak sobie ukształtował i wykuł ich charakter, że mają wobec niego wymagania, oczekiwania, dlatego on się musi bardzo starać xD
  • Odpowiedz
Merytoryczna analiza najbardziej merytorycznego streamera w Polsce, na dodatek lidera wśród ludzi sukcesu (takich którzy nie pracują na etacie tylko tworzą coś swojego) na temat rozwoju jego giga produkcji.

"K---a, no ja już siedze tak k---a jak na szpilkach bo cała moja praca jest k---a zrobiona, większość k---a pracy pawika jest zrobiona i my jeszcze czekamy k---a tylko na assety no nie? Mnie już r---------a po prostu, chciałbym już to wydać, już
  • Odpowiedz
@MagicznyKarp: śledzę postępy tylko tutaj na tagu to mogę nie mieć pełnego obrazu, ale jak to graficy się ociągają i wszystko inne jest zrobione jak od tygodni chwali się tylko grafikami. Tutaj jakaś animacja, tu zmiana perspektywy, tu karty. Przecież jak wszystko inne jest gotowe to może nawet jak nie odpalić to nagrać fragment gry z tym co już jest albo jakimiś placeholderami. Czemu tego nie zrobi? Nie wiem choć
  • Odpowiedz