Wpis z mikrobloga

Pytanie 100% poważne.
Jestem z wami na tagu już kilka lat.
Mam obecnie 2-3 miechy wolne od pracy.
Lubię podróżować, ale nie sam.
Jest ktoś chętny na wyprawę do kambo incognito do Się Ryp z relacjonowaniem wszystkiego na wypok? xD
Wiem, p------y pomysł, a to dopiero początek jego zalet xDDD
Finansuje każdy sam siebie, czas trwania do dogadania

#raportzpanstwasrodka
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wujek_srednia_rada: a myślę ze świetny pomysł... chvj z tymi kupami kamieni, czy jeziorem z odchodami z polowy kampuczy. Moze ktoś na priva się do ciebie odezwie, bo się wstydzi publicznie, heh. tylko może być problem taki ze klapkenhousen juz nie doczeka.
  • Odpowiedz
@wujek_srednia_rada: Ja w sumie już od lat planuję wizytę w Siem Reap (żeby zobaczyć Angkor Wat, nie meneli), więc potencjalnie czemu nie - mieszkam tuż obok. Raz nawet miałem rezerwacje, ale coś wypadło i musiałem odwołać xD. Tylko jeszcze nie tak dawno temu mógłbym tam podjechać samochodem albo autobusem za grosze. A teraz tylko samolotem i widzę, że loty 3x droższe niż ~2 lata temu, więc nie wiem czy się
  • Odpowiedz
@wujek_srednia_rada No to panowie powodzenia, szerokości, przyczepności i nie zapomnijcie koniecznie w ostatnią tzw. zieloną noc, odwiedzić MEETFRIENDS, czyli przybytku rozkoszy burdelmamy Win. I zanim infekcja weneryczna odczuwalnie się rozwinie, zdążycie dolecieć do Polski i penicylinke sobie wstrzyknąć 😁😁😁
  • Odpowiedz