Pytanie 100% poważne. Jestem z wami na tagu już kilka lat. Mam obecnie 2-3 miechy wolne od pracy. Lubię podróżować, ale nie sam. Jest ktoś chętny na wyprawę do kambo incognito do Się Ryp z relacjonowaniem wszystkiego na wypok? xD Wiem, p------y pomysł, a to dopiero początek jego zalet xDDD Finansuje każdy sam siebie, czas trwania do dogadania
@wujek_srednia_rada: Owszem, p------y - tam jest tyle do zobaczenia a tych chcesz się kręcić wokół jakiś pijusów. Jedź normalnie pozwiedzać a nie sobie głowę zawracasz jakimiś patusami.
@plac8o: normalnie to 2-3 razy w roku z rodzina jestem na zwiedzaniu. to mialoby byc p------e wlasnie z zasady samego konceptu jechania zobaczenia zuli w kraju 4 swiata i oczywiscie dostarczenia bezcennego kontentu na tagu
@wujek_srednia_rada: a myślę ze świetny pomysł... chvj z tymi kupami kamieni, czy jeziorem z odchodami z polowy kampuczy. Moze ktoś na priva się do ciebie odezwie, bo się wstydzi publicznie, heh. tylko może być problem taki ze klapkenhousen juz nie doczeka.
@hans-kloss-23: dziekuje za mile slowa. wyjazd bylby pewnie dluzszy niz kilkudniowy wiec i na kupe kamieni zostaloby czasu. gory kulen jako wycieczka fakultatywna xD
@wujek_srednia_rada: koncept fajny, tylko czasu brakuje. Nawet co najmniej, zeby sie od swojej grupy odłączyć i wpaść do kambo na tydzien śladami polonii xD
@wujek_srednia_rada: Ja w sumie już od lat planuję wizytę w Siem Reap (żeby zobaczyć Angkor Wat, nie meneli), więc potencjalnie czemu nie - mieszkam tuż obok. Raz nawet miałem rezerwacje, ale coś wypadło i musiałem odwołać xD. Tylko jeszcze nie tak dawno temu mógłbym tam podjechać samochodem albo autobusem za grosze. A teraz tylko samolotem i widzę, że loty 3x droższe niż ~2 lata temu, więc nie wiem czy się
@wujek_srednia_rada No to panowie powodzenia, szerokości, przyczepności i nie zapomnijcie koniecznie w ostatnią tzw. zieloną noc, odwiedzić MEETFRIENDS, czyli przybytku rozkoszy burdelmamy Win. I zanim infekcja weneryczna odczuwalnie się rozwinie, zdążycie dolecieć do Polski i penicylinke sobie wstrzyknąć 😁😁😁
@wujek_srednia_rada: chłopie, to jest najgorszy pomysł jaki słyszałem. Idź pozwiedzać angor Wat, słonie zobacz, poplywaj w oceanie, poruchaj jakieś lolity a nie będziesz wokół polskich meneli się kręcił.
@wujek_srednia_rada: dokładnie jak kolega wyżej powiedział - gdybyś mieszkał w Wietnamie czy Tajlandii, mozna wpaść na city break ale żeby się tłuc z Europy do tej dziury byle zobaczyć święte puntky na mapie Kambodży to trochę się moja z celem
Jestem z wami na tagu już kilka lat.
Mam obecnie 2-3 miechy wolne od pracy.
Lubię podróżować, ale nie sam.
Jest ktoś chętny na wyprawę do kambo incognito do Się Ryp z relacjonowaniem wszystkiego na wypok? xD
Wiem, p------y pomysł, a to dopiero początek jego zalet xDDD
Finansuje każdy sam siebie, czas trwania do dogadania
#raportzpanstwasrodka
@daf38 na wszystko wystarczyloby czasu wszak nie musza to byc tylko 3 dni, a wrecz moga byc 3 tygodnie
@wujek_srednia_rada: 400m hahah "góry"