Wpis z mikrobloga

@splinter96: To juz nawet nie jest smieszne :/ Oni serio sa az tak glupi? No to matka natura cos sie opierdziela - powinna eliminowac nierokujace jednostki :D

Serio az tak glupi? Dramat :D
  • Odpowiedz
oj ale przegryw jesteś skoro rata 150 zeta cię pokonuje

@KOLEGAMAMY: Baranie ja ja place a nie sie pozbywam... Wiec jak mnie pokonuje debilu?
jakby mnie pokonywala to bym splacil kredyt.

Serio jestes az tak glupi?
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: Dobra trolu. NIe lubie tego robic ale jestes tak glupi ze lecisz na czarno. Troche szkoda bo czarno ma ograniczone miejsce i zazwyczaj trafiaja tam spamerzy. No ale taki debil co placze w moderacji ma tam zasluzone miejsce. Nie wolaj wiecej bo juz mi sie smiac nie che - ciebie trzeba zalowac a nie sie smiac. Z uposledzinych nie nalezy sie smiac bo to nie jest ladnie.
gorzki99 - @KOLEGAMAMY: Dobra trolu. NIe lubie tego robic ale jestes tak glupi ze lec...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@splinter96: Prawaki powinni zrozumiec że każdy poseł jest wybierany przez swoich wyborców i jest ich reprezentantem. 248 x ilość głosów oddanych na każdego posła. Wszystko się zgadza.
Ciekawe ile głosów dostałby Nawrocki gdyby startował na posła, wiadomo z list jakiej partii.
Albo ile głosów dostałby gdyby był naprawdę niezależnym kandydatem, a nie miał ogromne ułatwienie w postaci zaplecza partjnego
  • Odpowiedz