Wpis z mikrobloga

Trochę wody w Wiśle upłynęło od naszego ostatniego #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pora więc podarować jednemu mirkowi lub mirabelce voucher na 100 zł do jednego z pięciu sklepów: Zalando, Sinsay, Modivo, Douglas lub W.Kruk (do wyboru).

⏳ A zasady są bardzo proste:

Daj plusika.

Odpowiedz w komentarzu na pytania: jakie jest Twoje finansowe podejście do wakacji i wyjazdów? Raz w roku można się szarpnąć i kosztami nie zawracać głowy, czy może szukasz ekonomicznych opcji urlopowych? Co planujesz w tym roku?

⚡ W realizacji planów może pomóc Wam konto osobiste UniCredit (nowość na polskim rynku), które jest bezwarunkowo darmowe i oferuje darmowe przelewy natychmiastowe bez limitu. Pozwala też na korzystanie z kont walutowych i swobodną wymianę walut. Dla nowych klientów, do 18 maja 2026, bank ma 200 zł premii na start (warunek to wykonanie 3 transakcji). TUTAJ SZCZEGÓŁY.

📚 A jeśli szukacie sprawdzonego sposobu, by dorobić w wakacje, pobierzcie nasz e-book w którym znajdziecie 17 skutecznych metod na osiąganie dochodów „ekstra”. To zbiór zróżnicowanych pomysłów, w którym każdy znajdzie coś dla siebie.

E-book znajdziecie tutaj.

Rozdajo trwa do najbliższej niedzieli włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)

___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #jakdorobicrozdaje

#pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #zarobki #budzetdomowy
JakDorobiccom - Trochę wody w Wiśle upłynęło od naszego ostatniego #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡...

źródło: Wykop-karty-sklepy-nagroda

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

polecam wykopowicza, ja już wygrałem raz i w pełni słowny. Drugi raz nie wygram, więc tylko powiem, że ja tam w ciągu roku wolę częściej i mniejsze wyjazdy na kilka dni, a np. raz na koniec roku jakiś jeden większy typu tydzień-dwa
  • Odpowiedz