Wpis z mikrobloga

Czy kazda psycholozka ma jakies zaburzenia psyhciczne i dlatego idzie na ten kierunek? U mnie na wsi jest taki 60 letni chłop definicja troche przegrywa troche beciaka ktory nie miał nigdy kobiety miły uprzejmy itp i przygarnął sobie jakas babe po psychologi ktora miała swoj gabinet i ona teraz zyje za jego pieniadze w jego domu po matce i ostatnio karetka po nią przyjechała bo miała 3,5 promila we krwi. #przegryw #blackpill
Henson_ - Czy kazda psycholozka ma jakies zaburzenia psyhciczne i dlatego idzie na te...

źródło: IMG_0591

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: ja musiałam chodzić do psychologa jak chodziłam do szkoły (warunek żeby mieć nauczanie indywidalne) to chodziłam do ulanej lochy co po mnie cisnęła jak zaczęłam opowiadać że w końcu mam znajomych irl a nie tylko z neta, to cisnęła że złe towarzystwo. Sama pewnie c-----e życie towarzyskie to zazdrosna była że trukelka zaczyna coś w życiu zmieniać na lepsze xD
  • Odpowiedz
Czy kazda psycholozka ma jakies zaburzenia psyhciczne i dlatego idzie na ten kierunek?

@Henson_: jeszcze jak

U mnie na wsi jest taki 60 letni chłop definicja troche przegrywa troche beciaka ktory nie miał nigdy kobiety miły uprzejmy itp i przygarnął sobie jakas babe

@Henson_: do czego mu to było? XD
  • Odpowiedz
@Henson_: jeden sprawdzony psychoterapeuta powiedział mi kiedyś że psychologowie mają na studiach albo po studiach test zeby zobaczyć czy sami nie wymagają pomocy psychicznej i im sie nie ubzdurało że beda pomagać ludziom ale podejrzewam ze latwo oszukac ten test
  • Odpowiedz
  • 5
@Henson_: umawiałem się pół roku z psycholozka i bardziej zaburzonej kobiety w życiu nie spotkałem. Niby dowód andegdotyczny, ale coś zbyt wielu osobom się ta obserwacja zgadza.
  • Odpowiedz
@Henson_: poszedłem kiedyś na SWPS we Wrocku odwiedzić moją ówczesną różową nie wiem po co akurat na uczelni, same baby, beka bo wszystkie mnie obcinały jako nielicznego tam samca. Co druga wyglądała na głęboko potłuczoną, nawet nie musiała się odzywać, wystarczył image jaki sama sobie kreaowała.
  • Odpowiedz
Czy kazda psycholozka ma jakies zaburzenia psyhciczne i dlatego idzie na ten kierunek?

@Henson_: Prawdopodobnie to prawda. Nie znam zbyt wielu psycholożek, ale te które poznałem miały jakieś problemy i zazwyczaj nie były one małe.
  • Odpowiedz