Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak Izabella Krzan mówiła
na jakimś kanale zero czy gdzieś, że wygląd
nie jest najważniejszy. Że możesz być brzydszy,
ale ważne to być dobrym człowiekiem i ona na pewno by się z kimś takim umówiła. A potem zobaczyłem zdjęcie z jej mężem i się obudziłem.

#p0lka #polska #heheszki
#zwiazki #tinder #blackpill #psychologia
#redpill #przegryw
SlowSnake - Pamiętam jak Izabella Krzan mówiła
na jakimś kanale zero czy gdzieś, że w...

źródło: 1000021552

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlowSnake: Ona raczej nie ma męża xD Wybrała karierę zamiast rodziny. Zresztą przy jej pozycji społecznej i atrakcyjności to mógłby ją zagonić do kuchni i dzieci jedynie jakiś gigachad z kasą, statusem i wizerunkiem medialnym. xD
Zresztą pewnie nawet ten ze zdjęcia to puka młodsze i weselsze. Ona to zapowiada się na starą pannę tak na serio.
EDIT: Ona gadając, że wygląd się nie liczy a wnętrze to raczej biła
  • Odpowiedz
@SlowSnake: dlatego chciałbym by wprowadzono ogólne prawo na świecie - każdy celebryta, aktor, aktorka prono, muzyk, muzyczka ma zakaz wypowiadania się na jakiekolwiek tematy poza jego tematyką. Zarabia duże pieniądze = zamknij r%j i nie wkurzaj innych. Zacznie się odzywać = gigantyczne kary. Raz za razem. Nie chcę cenzurować, ale wypowiedzi celebrytów triggerują wszystkich, więc ban to dla naszego dobra.
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: Tak, to na tej podstawie dobieramy sobie partnerów potencjalnie na resztę życia. Ch*j tam, że typ jest projektantem i ma własną agencję, raczej jest oczytany i ogarnięty – wyrwane na wino bez jakiejkolwiek dyskusji wstępnej po prostu zapominamy o wszelkich standardach (oczywiście pod warunkiem, że chłop ładny, to jedyne kryterium).
  • Odpowiedz
dlatego chciałbym by wprowadzono ogólne prawo na świecie - każdy celebryta, aktor, aktorka prono, muzyk, muzyczka ma zakaz wypowiadania się na jakiekolwiek tematy poza jego tematyką.

@PowiatowyBanan: Możemy rozszerzyć to o każdego losowego wykopka?
  • Odpowiedz
@SlowSnake: No trochę to takie z tyłka porównanie.

Równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że nie ma nic złego w byciu przy tuszy a ty byś go hejtował bo sam chodzi na siłownię i dba o diete
  • Odpowiedz
Możemy rozszerzyć to o każdego losowego wykopka?

@ATAT-2: nie, bo zwykły człowiek ma prawo mówić co chce póki przesadnie nie łamie prawa. Celebryta jest bogaczem, stać go by zyć godnie, a nie jak biedak.

Btw. mając konto na wykopie jesteś dokładnie taki sam, jak ci których krytykujesz.
  • Odpowiedz
@SlowSnake: @ZielonaOna chłop przystojny ale wiecie ile ma wzrostu? 175 vs jej 183... Więc tutaj trochę teoria wykopkow poszła się.... Co działa jeszcze na jego korzyść to to że pochodzi z rodziny dzianych artystów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla mnie sama ta krzan to 9/10 I z przyjemnością wykosilbym typa moimi 190cm+ i zawodem.
  • Odpowiedz