Aktywne Wpisy

ProstyHuop +16
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

bubbi +13
dlaczego czerwona cebula jest fioletowa?

Slalom szybki OSK ma na takim parkingu na kostce gdzie rozpędza się z reszty placu gdzie jest asfalt. I jest lekkie podwyższenie na kostkę. Podrywało przednie koło w górę w tym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motocykle
@armin-van-kutonger: na slalomie szybkim jest liczona średnia z wjazdu i wyjazdu, ma być powyżej 30 km/h.
to muszę poćwiczyć bo instruktor też mi mówił, że wjeżdżałem szybko, na slalomie zwalniałem i na wyjściu rura jak piszesz
niby łapało się powyżej 30km/h ale nie było płynne
Gladiusa albo MT07. Na tej drugiej jeszcze nie jeździłem.
1. Rozpędź się szybko na dwójce do 36-39km/h
2. Wrzuć trójkę, lepiej utrzymuje prędkość, powinieneś mieć wtedy zapas odległości przed pierwszą bramką, aby skupić się na torze jazdy.
3. Manetka w stałej pozycji już, nie przyspieszaj bo będzie Cię wynosić na łukach i pokonasz wolniej.
4. Potraktuj bramkę juz jako pachołek “zerowy” który
@armin-van-kutonger: Nie rób sobie tego, weź Yamahę. Gladius to ciężka krowa, Yamaha to rower. Cały kurs jeździłem na Gladiusie, później dali mi Yamahę bo Gladius był zajęty, do egzaminu podszedłem na Yamasze.
W sumie na 10 osób ktore znam i zdawaly kat. A tylko ja byłem uczony trzymania, a nawet odkrecania gazu na slalomie.
Zamykanie gazu przy manewrach to na pewno bardzo przyszłościowa droga,
Puszczając gaz momentalnie hamujesz silnikiem, zawieszenie sie składa, jak zrobisz tak na zakrecie w przyszłości całkiem możliwe, że się w----------z.