Wpis z mikrobloga

Oficjalnie dołączam do klubu hejtu na psy. Dzisiaj wracając z pracy na rowerze owczarek niemiecki mnie zaatakował i pięknie ugryzł xD

Przynajmniej jakies nowe doświadczenie

Boli gorzej niz wyglada xDD

#psy #zalesie #psiarze
Athropos - Oficjalnie dołączam do klubu hejtu na psy. Dzisiaj wracając z pracy na row...

źródło: 1000008429

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 20
@Brykers: Odrazu na alarmowy zadzwoniłem i policja przyjechała. Właściciel mówił ze pies mial kaganiec a to tylko zadrapanie xD policjant wziął zeznania od obu stron i elo
  • Odpowiedz
@Athropos: szczepiony na wściekliznę? Jeżeli właściciel nie może tego udowodnić, to pies ląduje na kwarantannie i weterynarz wskazany przez sanepid musi go sprawdzać co kilka dni. Poza tym właściciel może dostać mandat jak nie pokaże zaświadczenia o szczepieniu. Do lekarza idź
  • Odpowiedz
  • 5
@jaroty: Mieszkam w UK wiec jest on nielegalny xD ale nawet jak bym mial przy sobie to tak szybko tak sie zadziało ze nie zdążył bym nic zrobic xD

Nie mam najlepszego refleksu xDD
  • Odpowiedz
@Athropos: Kolego tu nie ma „powinien byc czysty”. Od tego moze zalezec Twoje zycie. Musisz miec pelna pewnosc co do szczepien psa, w przeciwnym wypadku Ty powinienes miec wdrożone procedury profilaktyczne.
  • Odpowiedz