Aktywne Wpisy

scriptum_nox +42
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz
Markowowski +768

Zakładając, że oba mogę mieć w cenie około 800zł po zniżkach?
Czytam opinie i Ultra wygrywa +1 dniem na baterii i lepszym GPS.
Classic 4 mam i bateria jest tragiczna, ale bezel jest bardzo wygodny i rozmiarowo jest to niemal idealny rozmiar na mój nadgarstek.
Ultra się wydaje dużo większy i jest trwalszy + tytan to pomimo rozmiaru nie powinien być ciężki skoro to tytan.
Classic 8 niby ma trochę dokładniejsze pomiary bo lepiej przylega do nadgarstka.
Pamięć nieistotna, i tak nie będę tam nic wgrywał.
Biegam i ćwiczę na siłce, teoretycznie Classic powinien być wystarczający z tą baterią, ale przy GPS się boję, że to przy 10km nie da rady wytrzymać.
Myślałem jeszcze nad huawei GT6, ale jak już mam telefon i słuchawki samsunga to szkoda by tego nie wykorzystać, wearOS mi się podoba, ale jeszcze mógłbym pomyśleć o jakichś garminach czy innych markach jeśli warto, ale polecane np TRex3 czy FR955 są trochę droższe niż te samsungi.
#samsung #galaxywatch
#smartwatch #bieganie