Wpis z mikrobloga

@ww_o_tak_21: Jeżeli się potwierdzi info od mojej siostry to jednego z nich znałem, ogólnie to mieszkałem w tej klatce przed wyjazdem z PL, jeszcze rodzinka tam mieszka ale na innym piętrze. Z tego co wiem od rodziny to porachunki kibicowskie, a w przedziale 25-30 lat. Nawet znam prawdopodobne nazwiska i imiona, ale p------e to podawać :P
  • Odpowiedz
@ww_o_tak_21: Luzik, ogólnie to mało wiadomo, bo prokuratura tam cenzurę wprowadziła i nie mówi nic. Siostra to tyle co od znajomych wie mniej wiecej, na ile to plotki - nie wiem, bo sam na miejscu nie jestem. Ogólnie imiona ci mogę podać, nie chce nazwiskami rzucać co jakby sie potwierdziło żeby se przypału nie narobić. Jacek S, Kornel.K i Mateusz P. Ale nie wiem, który żyje a którzy martwi. Mieszkanie
  • Odpowiedz
@ww_o_tak_21 @mariancb: czy ja wiem, tego co znałem to jakiś gangsta nie był, normalny ziomek z osiedla. Tych dwóch kolejnych to nie znałem, wiem że jeden sztuki walki trenował. Dzisiaj podali, że odstrzelił ich 21-latek i dalej jest poszukiwany. Więc mojej siostry info się potwierdziło, zginął tam Jacek S. (To on wynajmował mieszkanie) i Kornel K. (Ten sztuki walki trenował i za młodu występował na kanale Zagłębia na YT).
  • Odpowiedz
@ww_o_tak_21: Nie mam pojęcia, ponoć typ przylazł, zaczęli się kłócić i nagle strzały było słychać. O co poszło, nie mam pojęcia. Jedni mówią, że typ naćpany przylazł, inni że o jakieś pieniądze, a jeszcze inni, że coś pomiędzy grupami kibiców. Jak otworzyli drzwi, to zapewne nie spodziewali się że typ ich odstrzeli.
  • Odpowiedz