Wpis z mikrobloga

@Mag_999999: Ciekawe jest to co mówi w minucie 2:30, że Iza dostała nagle oświecenia z kosmosu jeżeli chodzi o to kto jest zdrajcą. Niby nie byłoby w tym nic niezwykłego, ale jest to druga osoba z Sezonu 2, która sugeruje jakieś nieczyste zagranie. Pierwszy był Dawid, który na jednej z pierwszych rozgrzewek o tym powiedział. Dodaje też do tego spisku to co pisał Grzegorz z 2 sezonu tutaj: ''Trudno kibicować
  • Odpowiedz
@GregoryFloryda: ej słuszna uwaga. Dawida teoria była bardzo dzika i abstrakcyjna, a i tak zebrał w sobie odwagę żeby ją wtedy powiedziec przed kamerami. Teraz Tomek sugeruje coś podobnego. Grzesiek w sumie wolał nie komentować. Tak jak jestem sceptykiem, tak tej trójce wierzę że coś mogło totalnie być na rzeczy. Biorąc pod uwagę, jakimi toksykami była psiarnia bliźniaczki i paweł i jak dążyli do zwycięstwa razem z niehamowaną przemocą psychiczną
  • Odpowiedz
@GregoryFloryda: jedno jest pewne. Wszyscy biorący udział w 2 edycji, którzy wypowiadają się na temat 3ciej, wyraźnie sugerują, że grupa zwycięzcow ich odpycha, wywołuje wstręt, strach lub smutek. Jestem w 100% pewien, że taka opinia nie wynika wylacznie z ogladania thetrsitors, tylko mają jakieś dodatkowe info o tym, co się o----------o
  • Odpowiedz
@Mag_999999: ciekaw jestem czy kiedyś te teorie o nieuczciwych praktykach się potwierdzą i ktoś o nich opowie, może za 10 lat albo więcej, dowiemy się jakichś smaczków o programie
  • Odpowiedz