Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się nad zakupem ebike do "sprawnych" dojazdów do pracy i jakiejś lekkiej zabawy w lesie, jeździłem kiedyś na crossie i pobawiłbym czymś fajnym co potrafi zamieszać kołem w piachu znalazłem coś takiego jak ekx bike, a dokładniej modele X21 max oraz X22/GTS (ten drugi X22 siedzi mi bardziej wydaję się, że na papierze ma fajną moc i moment obrotowy i ma bardzo dobrą cenę w porównaniu do surronów czy innych tego typu zabawek), myślałem też na coswheel r19. Ma ktoś może doświadczenia z tego typu zabawkami warto nie warto jakieś opinie z tego x22 jest mało rzeczowych filmików na YT (gdzie ktoś mu ostro daje).

https://allegro.pl/produkt/motocykl-elektryczny-ekx-gts-8000w-72v-30ah-85km-h-kola-19-mtb-b1aa805c-166d-48e1-a5f8-3daae48c61f4?offerId=18262499959

#surron #ebike #mtb #motocykle #motocross #rowerelektryczny #talaria
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raksorek: jest masa masa pseudo klonów nonejmów, jak nie ma rynku użytkowników jego to nie ma co ryzykować

surron talaria ma swój fanbase od dawna

na fotkach i papierze wyglądają fajnie, kuszą cenami a potem wychodzą jaja czy nawet problem z częściami i modami
  • Odpowiedz
  • 1
@QoTheGreat: znam wszystkie alternatywy jak już miałbym celować w L3e to Mantis rawrr x jest za 14k i jest zajebisty, jak napisałem w poście liczy się budżet, a to kosztuje 3x mniej
  • Odpowiedz
@Raksorek: Fajnie przeceniony ale dla mnie trochę za cienki. Sam kupiłem 2 lata temu coś podobnego co masz w linku ale 5kw i większa bateria za 14k. W sumie dwa problemy z nim są. Silnik będzie się przegrzewał momentalnie po wjeździe w piasek. A dwa, w końcu brakuje homologacji co jednak na dojazdy do pracy jest warte spokoju. Gdyby ten mój wybór z e ride spadł do 20k to bym
  • Odpowiedz
@Raksorek: Rawrr Mantis S wygląda spoko. Muszę sobie porównać z innymi, bo już jest w moim budżecie. Tylko brakuje mu trochę prędkości maksymalnej. 86km/h to już jest ok na dojazdy do pracy, prędkość zbliżona do osobówek, więc już tak nie będą mijać co chwilę. Jeżeli drogę do pracy masz w terenie zabudowanym to kompletnie by było dla Ciebie wystarczające. Ja mam taki problem, ze 10km to szybka dwupasmówka a na
  • Odpowiedz
  • 0
@QoTheGreat: ja na obrzeżach praca też na obrzeżach więc jakbym poleciał przez lasek/park w którym jest zresztą ścieżka wyjeżdżona przez rowery to 10min i jestem
  • Odpowiedz