uważam, że kobiety powinny mieć pewne przywileje w prawach i jestem w tym sensie dużo bardziej prokobiecym niż środowiska feministyczne
Czytaj: niższy wiek emerytalny, brak poboru, niższe normy w pracy. Ale to wszystko podlane maczystowskim p----------m sprzed stu lat więc Mariuszki na pajaców znowu zagłosują a nie na jakąś np feministkę Staśko która wprost mówi, że wiek musi być równy a służba wojskowa albo wcale albo dla wszystkich.
@Cadfael: prawicowi młodzi mężczyźni mają tak wyprane łby, że prawactwo może:
- przywracać emerytalną dyskryminację mężczyzn (jedyny taki kraj w UE, wszędzie indziej wiek jest albo równy albo zrównywany) - wprost twierdzić o konieczności przywrócenia służby wojskowej tylko dla mężczyzn - zakładać zespoły dla żartu, plując na problemy i dyskryminację dotykającą
@czerwonykomuch: lewicy czy centrum byłoby łatwo odbić mężczyzn, musieliby tylko przestać ich nienawidzić. Ja sam jestem redpillem i incelem, nie jestem za to prawakiem. Wkurza mnie że bierność centrum i wrogość lewicy wypycha skrzywdzonych mężczyzn w paszczę prawicy. Tylko że te wszystkie feministki musiałby ogarnąć że ucieczka i radykalizacja mężczyzn w prawo jest reakcją na niesprawiedliwe traktowanie, nie odwrotnie.
@HrabiaTruposz: Niczego więcej się po nim bym nie spodziewał. Pokrzyczy, zrobi jakiś teatrzyk i wielcy konfederaci będą zadowoleni, ale to, że owoców jego pracy jako posła nie ma, to już się nie liczy.
* Parlamentarny Zespół członków i sympatyków Nowej Nadziei "Wolność, Własność, Sprawiedliwość" - Berkowicz wiceprzewodniczący - 1 posiedzenie Wybór Prezydium i omówienie prac
* Parlamentarny Zespół ds. Dziedzictwa Świętego Jana Pawła II - 13 posiedzeń z czego nagrania są tylko z 6 - członek Berkowicz - nieobecny na każdym z nagrań
* Parlamentarny Zespół ds. Obrony Polskiego Tatara i Prawa do Spożywania Mięsa - 5 posiedzeń i brak nagrań - członek Berkowicz -
@derek25: Tutaj należy zaznaczyć, że jest to zespół założony DLA ŻARTU, co potwierdził sam Berkowicz. Bo wiecie, prawa facecików takie śmieszne, hehe
źródło: ab04d4cb112a551980562071a12944f65a290080f1a3066a0d6e1990e8544a2a
Pobierz@derek25: ten zespół to najlepszy policzek dla fanów konfederacji
Czytaj: niższy wiek emerytalny, brak poboru, niższe normy w pracy. Ale to wszystko podlane maczystowskim p----------m sprzed stu lat więc Mariuszki na pajaców znowu zagłosują a nie na jakąś np feministkę Staśko która wprost mówi, że wiek musi być równy a służba wojskowa albo wcale albo dla wszystkich.
- przywracać emerytalną dyskryminację mężczyzn (jedyny taki kraj w UE, wszędzie indziej wiek jest albo równy albo zrównywany)
- wprost twierdzić o konieczności przywrócenia służby wojskowej tylko dla mężczyzn
- zakładać zespoły dla żartu, plując na problemy i dyskryminację dotykającą
@derek25: skąd takie łagodne określenie?
@derek25: A jaka jest średnia?
@Warcomx: Nie za zespoły nie dostają posłowie żadnej kasy
@viking25cc: nie