Wpis z mikrobloga

@OdcienZieleni: Lepszym żartem byłoby gdyby te wszystkie dziewczyny to były jej przyjaciółki ( jechałby za darmo), które za kasę na wyjeździe kleiłyby się do tych chłopów. Wyciągałyby ich do restauracji albo na zakupy ( tam też ta baba miałaby współpracę z właścicielami), a faceci traciliby na nie hajs, myśląc że to coś więcej. A pod koniec powiedziałaby że nie są w ich typie i żegnam. Kilka razy tak zrobić i
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: brawo dla panów za wykazanie się instynktem samozachowawczym, takie spędy nie różnią wiele od mlm, zwykły wyzysk. A panie z komentarzy niech dalej pielęgnują swoje urojenia o otaczającym je świecie
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: >Baby zachowuja sie jak jak hybrydy niepelnosprawnego dziecka z k*rwą

Mezczyzni boja sie zaradynch i silnych kobiet

Myslicie, ze one kiedykolwiek na drodze ewolucji wypracują jakąkolwiek odpowiedzialnosc za swoje czyny?
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: musiałyby mnie chyba okładać kijem baseballowym po głowie przez miesiąc, żebym wpadł na pomysł wydawania 2,5k na takie coś XD A tych trzech to bym bardzo chciał poznać, zapytać o ich motywy, dzieciństwo, problemy w życiu,relacje z rodziną i rówieśnikami i dowiedzieć się skąd pod kopułą pojawiła się żarówka, że to jest świetny pomysł XD
  • Odpowiedz
@Coopshtyl:

Baby zachowuja sie jak jak hybrydy niepelnosprawnego dziecka z k*rwą

O k*rwa xD kradnę ten tekst xD

@silnikAtrakcyjny: może to było to samo trio asów co ostatnio w śniadaniowe opowiadali że nie mogą nikogo poznać xD
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: Stara sprawa bodajże z 2025 lub 2024. To jest ta żonka tego ViralowegoStarego, dwójka oświeconych p--------w po 40, którzy ciągle myślą, że są przed 30 i sprzedają g---o content sfrustrowanym typiarom głównie po 30 i 40. ViralowyStary chce być jak DzikiTrener ale w wersji soft co mu nie wychodzi swoją drogą xD. A ta sprawa ze zdjęcia to czysta komedia w sekcji komentarzy - o ile pamiętam to w
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: mężczyzna by chciał normalną kobietę, może szarą myszkę, ale na pewno nie taką z wypranym mózgiem. Małym przebiegiem, bez jakiś fochów z d--y czy wymagań idiotycznych.
Okazuje się że na rynku wolnych kobiet takich prawie nie ma.
Więc dlaczego ktoś miałby płacić jeszcze za jakiś spęd... No nie wiem, dla mnie jest to chyba logiczne i oczywiste że takie coś nie wypali.
  • Odpowiedz