Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +63
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

Grecja - 562 tys.
Polska - 337 tys.
Włochy - 317 tys.
Chorwacja - 303 tys.
Finlandia - 279 tys.
Serbia - 262 tys.
Izrael - 233 tys.
Mołdawia - 211 tys.
Niemcy - 140 tys.
Szwecja - 134 tys.
Belgia - 120 tys.
Litwa - 115 tys.
Czarnogóra - 74 tys.
Portugalia - 67 tys.
San Marino - 65 tys.
Gruzja - 55 tys.
Estonia - 46 tys.
Czyli tiktokowe tańce pewnie wysoko u publiczności, tak samo jak Chorwackie folkowe rytmy. Finlandia może jednak nie podbić publiczności, Litwę do finału wciągnęło jury. A Polska jest tak spragniona dobrego występu, że podobnie jak rok temu mamy prawie najwięcej wyświetleń( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Szwecja w tym roku to nieporozumienie (skoro przegrywają nawet z Niemcami w wyświetleniach) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#eurowizja
@fff112: przypominam, że ten "teatr polityczny" uchornił nas rok temu od wygranej Izraela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bardzospokojnyczlowiek: O widzę, że mamy podobne gusta. Mogliby z tą rąbanką w remizie się pokazywać. I ta laska z maską covid 19 śmieszne