Aktywne Wpisy

broker +62

Krupier +47
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Nacpany czy chory psychicznie?
źródło: 1000143729
Pobierz@fidelio-fidelio:
źródło: why-not-bo
PobierzZa każdym razem jak nazywam Berkowicza złodziejem to komentarz mi spada
@mhmhmhmhm: cytuje dla potomnych, gdyby komentarz spadł xD
@mhmhmhmhm: dlaczego? Przecież to znany na całą Polskę złodziej sklepowy, ukarany za ten czyn przez policję.
@mhmhmhmhm: przecież bekowicz to złodziej to czemu mają usuwać prawde na wypoku? :/
@mhmhmhmhm: a na jakej podstawie spada? Berkowicz to pospolity złodziej co okrada sklepy IKEA, a oprócz tego możemy mieć tylko domysły, ale myślę że swoją partię też na hajs dyma.
@Serghio: Przecież on tam pasuje jak ulał
@mhmhmhmhm: Czyli mówisz że kradnie nie tylko patelnie, ale też komentarze na wykopie?
@MeandrycznaMonaterka: Dokładnie tak samo pasuje do Konfederacji, jak Giertych do KO, albo Mejza do PiS.