Wpis z mikrobloga

@Lexi20: Myślę że tam najwięcej będzie ludzi którzy marzą o dorwaniu się do koryta. Wyczuli że z braunem najłatwiej do niego się dostać to powielają bzdury. A tak naprawdę myślą inaczej. Idealni kandydaci do koalicji. Nie ważne czy z pis czy z KO.
  • Odpowiedz
@Gieekaa: PiSowi w to mi graj wyciągnie ile może osób od Brauna bez zawierania koalicji z nim samym i tak będzie miał większość, a i Amerykanie nie będą się pluć że biorą do koalicji antysemitę.
  • Odpowiedz
@Lexi20: Szczerze mówiąc wolę szurów niż NPCty z PO czy PiS co tylko są maszynkami do głosowania. Mnie zastanawia dlaczego musi być aż 460 posłów. Szczerze mówiąc wystarczyłoby 100 jak w Senacie
  • Odpowiedz
@Gieekaa Jakim cudem może być koalicja z KO? Brauna przecież białej gorączki dostanie jak będzie musiał stać obok Tuska, gdy ten chwali UE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lexi20: Szury będą na niebiorących, na jedynkach będą ci wszyscy lobbyści, podejrzani Janusze biznesu i reszta tego towarzystwa które kręci się wokół, względnie ich marionetki. Wbrew pozorom wraz z większym poparciem Korona Brauna mocno wyewoluowała z partii świrów na partię cynicznych cwaniaków.
  • Odpowiedz
@Lexi20: to już Mentzen mówił że w 2019 roku mieli pokemony na listach od tego czasu ich ilość się rozrosła. Teraz pewnie sprytnie się podzielili między folią light Wiplera i Bosaczka a folią hard Browna.
Może być ciekawie bo o ile ci z bandy czworga są większymi realistami i większość myśli o korycie, tak ciężko powiedzieć co siedzi w głowie gaśniczaka czy nar0dka.
Czepiamy się Pisu za to że byli
  • Odpowiedz
@Lexi20: jeśli obecna koalicja nie ogarnie (a nie ogarnie, bo żal się dzielić korytem), że tylko wspólna lista jest nadzieją dla tego kraju to za 2 lata giniemy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz