Aktywne Wpisy

vladi_putin +228
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +145
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#rower
Czyjeś rozwiązanie dla Ciebie będzie najprawdopodobniej nie odpowiednie
Dobrej jakości produkty z Polski cenione na całym świecie. Polecam.
@jaroslawII: Tak jak poprzednik pisał, najważniejsze to mieć coś i używać. Jakiej to marki będzie to nie ma większego znaczenia. Detale i tak poznasz w trakcie korzystania i dostosujesz do swoich własnych preferencji. Ja polecam sakwy, które da się łatwo i szybko założyć i odpiąć od bagażnika. Wtedy odejście od roweru w miejscu docelowym zajmuje 15 sekund. Mam najtańszą oczojebną sakwę
@kuraku: Kupi sobie jak będzie jechał na tygodniową wyprawę na rowerze, tu Mirek potrzebuje sprzętu którego nie będzie szkoda zniszczyć. Sakwy która ma przedziałkę na laptopa i odpina się zdejmując. Crosso jest montowane od dołu i od góry żeby się na wertepach nie odpięło a tu potrzeba jest torba z którą nie będzie się szarpać jak będzie chciał wejść do warzywniaka…
Btw narażanie laptopa na takie wstrząsy nie jest aby nieco niebezpieczne?
https://www.decathlon.pl/p/sakwy-rowerowe-podwojne-btwin-100-2x15-l/_/R-p-158320?mc=8605902&c=Szary
jest też dostępna pojedyncza: