Wpis z mikrobloga

@Krs90: Wielka Brytania wyszła z UE by móc wpuszczać lub nie imigrabtów wg swojego uznania - czyli to co postulowali prawacy i czego chcą w PL. Gdy to robi to nazywają to komunizmem xDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Krs90: niewpuszczanie nielegalnych imigrantów to literalnie komunis.

Karol Marks w grobie się przewraca widząc jak słowo „komunizm” zupełnie już zagraciło pierwotne znaczenie i stało się synonimem określenia „to mi się nie podoba”.
  • Odpowiedz
@OskarDeveloperski:

hehe tak dokladnie tego prawacy gupi chcom, wpuszczenia milionow hindusow ale nie wpuszczania politykow co nie chca wpuszczania milionow hindusow ale ty jestes mundry mariuszku

Nie, to tylko prawakom się wydaje, że Polacy w innych krajach to nie imigranci.
  • Odpowiedz
@Gabrych92: Ja myślałem, że turysta to taki, co zwiedza zabytki i miejsca w ramach wypoczynku, a nie pcha polityczną agendę w obcym państwie. Ale prawaki często mają problemy z terminologią. Berkowicz np nie rozróżnia pójścia na zakupy z pójściem na rabunek.
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: nikt tak nigdzie nie napisal ale smiesznie obserwowac jak wy szury gadacie sami ze soba, dominik tarczynski co przyjechal doslownie jako turysta zeby pogadac na jakims spedzie to jest IMIGRANT taki sam jak pontoniarz xDDD gwozdz w mozgu nie za bardzo uwiera?
  • Odpowiedz
@Syn_Tracza: tylko to nie jest imigrant - aczkolwiek racja co do clue - wpuszczają kogo chcą, zależnie od poglądów i celu danej osoby/wizyty. Bardziej podlega pod autokracje niż komunizm, bo w celu walki z opozycją nie pozwalamy na udział w manifestacji opozycji osób spoza kraju. A jutro zakażemy opozycji zgromadzeń publicznych.
  • Odpowiedz
@OskarDeveloperski: Zdajesz sobie sprawę, że oni mogli do siebie nie wpuszczać Hindusów jeszcze przed wyjściem z UE? Wyszli bo mieli dośc imigrantów z innych krajów UE, głównie Polaków, który byli najiekszą grupą imigrantów z krajów UE.

Turysta robi troche co innego niż agitacja polityczna, ale może się nie znam.
  • Odpowiedz