Wpis z mikrobloga

Trochę teoria spiskowa, ale podczas ogłaszania wyników mówili że podają w nieokreślonej kolejności. Natomiast kolejność w której wyczytywali była zaskakująco podobna do tego jakie szanse dawali bukmacherzy (nie 1:1 oczywiście, ale mniej więcej). Może to jednak było uszeregowane po liczbie punktów i awansowaliśmy fartem z ostatniego slotu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#eurowizja
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomek123456789 Też mam takie obawy... I jeszcze gdzies byl screen z rzekomym wynikiem głosowania jury - Polska na 13 za San Marino... Dramat, mam nadzieję, że to fake a kolejnosc byla naprawdę przypadkowa
  • Odpowiedz
@tomek123456789: Przecież nie trzeba być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że Polska fartownie awansowała z 8.–10. miejsca. Słaba piosenka, która nie zapadła w pamięć. Oprawa zrobiona na jedno kopyto i piosenkarka, która dusi się na scenie. W ostatnich latach to nawet by nie znalazłoby się w finale, ale Eurowizja przeżywa kryzys i takie "shock qualifiers” stają się normalnością.
  • Odpowiedz
@TrexTeR: dwie rzeczy tutaj są nierealne. Nie uwierzę, że Szwecja miała 10 miejsce dopiero u jury. Zarówno występ jak i piosenka w gustach jurorów. To spokojnie było pewnie w top 4 u jurorów. Kolejna sprawa. Mieliśmy fatalny skład półfinału bo bardzo mało państw, gdzie mieszka sporo Polaków. Tylko Szwecja, Niemcy, Belgia i Włochy. Piosenka Alicji z tego co widzę na reddit, w różnych rankingach, ankietach i zestawieniach była na miejscach
  • Odpowiedz
@TrexTeR: mnie martwi trochę teraz ten screen , który pokazał jeden wykopek. Raczej na 95% fejk . Chodzi o to ,że on pokazuje jak niby wyglądalo glosowanie jury. Niby mieliśmy tam dopiero 13 miejsce i to w dodatku za San Marino xd Prawie wszystkie inne wyniki realne za wyjątkiem Szwecji, która niby miała zająć 10 miejsce. Tyle ,że mieliśmy fatalny skład półfinału , gdzie były tylko 4 kraje , gdzie
  • Odpowiedz