Wpis z mikrobloga

Minęły dwa tygodnie od kiedy kupiłem Wojaka. Jestem $3000 na plusie. Nie mam już z czego dalej kupować, chyba że bym coś sprzedał. Poza tym muszę zacząć szukać roboty na poważnie, albo chociaż wstać z kanapy, moja sytuacja życiowa jest po prostu beznadziejna. Od wegetacji bolą mnie oczy, masakra. Dobrej pracy nie znajdę, bo jestem zczarnolistowany w mojej branży, ale chociaż odpocznę od ekranu.

Zostawiam moje bezcenne shitcoiny tak jak leżą i wrócę za 2 miesiące. Przez ten czas nie zamierzam w ogóle sprawdzać ceny, nawet ceny BTC, zostawiam wszystko wpizdu. H----d to dobry sposób, żeby zapomnieć o życiu, ale też jednak męczy.

Jak na razie wykopowi eksperci są zgodni, że sobie ryj rozwalę na tym krypto, ale jak to zwykle bywa na wykopie, wszyscy się mylą. Za jakiś czas ten shitcoin stanie się punktem zwrotnym w moim życiu hehe, zobaczycie.

#ucieczkazklatkidlaszczurow #pzregryw #kryptowaluty #gielda
StaryMonitKonta - Minęły dwa tygodnie od kiedy kupiłem Wojaka. Jestem $3000 na plusie...

źródło: 1778621228435

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atomus: no nie wiem na ile się orientujesz w krypto. Ogólnie to albo krypto portfel - metamask, phantom, uniswap, coinbase wallet itp., albo konto na giełdzie np. mexc, gate io. Na coinmarketcap sprawdzisz gdzie można tym handlować na spot i gdzie jest dostępny lewar (XD).

Marża jest różna w zależności od aplikacji, także uważaj
  • Odpowiedz