Aktywne Wpisy

lNKOGNITO +14

Rmaala +6
To jest ta wasza wielka Argentyna wykopki xD? Przez 45 minut jeden strzał parodysty co ledwo trafił gdyż Algieria ma na bramce kontuzjowany ręcznik a później straszenie gołębi na stadionie. Jeszcze odwołany gol bo łysy grzyb już drukuje dla argentyńskiej mafii. Męczą się z pastuchami, trafią na lepszą drużynę i zostaną wysłani do domu. Blisko mają to mogą lecieć już teraz!
#mecz
#mecz
źródło: 336ec2e7de2eef0747a23606d636c2cb3c437ea10d1264c871e1542646fad497
Pobierz

Ktoś włamał mi się na moją starą pocztę WP.
Dziś dostałem powiadomienie o zablokowanej próbie logowania na moje konto wp, zawiadomienie wysłane na mojego pomocniczego maila(gmail). Myślę ok. zablokowali, jak przyjdę z roboty to sobie obczaje. Przyszedłem i próbuję się zalogować na pocztę wp i ZONK - niepoprawne email/hasło. Oczywiście od razu opcja resetuj hasło i info że kod PIN potrzebny do resetu hasła został wysłany na pomocniczego maila, ale już po samym skrócie widziałem że to nie jest mój pomocniczy mail. Był on w większości zakryty coś typu_ t**************t@gmail.com_ a mój zupełnie inczej się zaczyna i kończy.
Czyli komuś udało się jednak zalogować i ukraść mi konto na wp. dodatkowo pomimo zabezpieczenia drugim mailem, złodziej od tak zmienił maila pomocniczego i mnie uziemił.
I teraz moje pytanie czy ktoś z was był może w podobnej sytuacji? Czy powianiem się łudzić, że Support uzna to za kradzież i pomoże mi odzyskać konto? Bo jak udowodnię że ono należało do mnie? Co jeszcze mogę zrobić oprócz kontaktu z supportem?
Najgorzej, że przychodzą tam wszystkie faktury i opłaty więc złodziej ma dostęp do wielu moich danych osobowych itd. (╥﹏╥)
Oczywiście już zgłosiłem sprawę, opisałem dodając screany z mojego "pomocnieczego" maila, ale nie wiem czy to wystarczy? Jutro też będę się starał skontaktować z nimi telefonicznie, bo obecnie można pogadać tylko z chatbotem :)))))
A wp o ile koajrze jak podasz im dowód osobisty i jakies tam info to odzyskają dla Ciebie pocztę. Ale skasują wszystkie maile