Wpis z mikrobloga

przyjechał wreszcie kurier po klimę, zniosłem mu tą paczkę bo k------o 35 kilo waży, ale widzę jego pakę i paczek prawie pod sufit mówię mu że hehe chyba będzie problem to zmieścić, myślałem, że typ zrobi miejsce na taką wielką paczkę czy coś a on wziął i jeb na samą górę na te wszystkie malutkie paczuszki takiego kolosa którego ja ledwo zniosłem, już nawet nie chciałem go prosić żeby w miare możliwości stawiał to górą do góry bo to klima
Soothsayer - przyjechał wreszcie kurier po klimę, zniosłem mu tą paczkę bo k------o 3...

źródło: hmmm

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soothsayer: To profesjonalista jest, jak nie masz zaufania do tego przewoźnika, albo uważasz, że zrobiłbyś to lepiej, to możesz zawsze sam wozić swoje paczki.
z fartem
  • Odpowiedz
  • 3
@Hissis: akurat moja paczka to moggowala w tym aucie wszystkie te malutkie paczuszki, przynajmniej dwie r-----------e były już po samym wwrzuceniu, a po trasie to pewnie moja będzie jedyną która przeżyje
  • Odpowiedz
już nawet nie chciałem go prosić żeby w miare możliwości stawiał to górą do góry bo to klima

@Soothsayer: xDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Pan kurier zapakuje Twoja paczke w chmurkę, ucałuje i zawiezie. Jednak po drodze frafi do jednej sortowni gdzie kazdy bedzie mial w dupie to jak stoi, nastepnie bedzie ladowana na naczepe auta 24 T tak jak wpadnie komus w rece tak zostanie perdolnieta. Nastepnie zostanie wypakowana na kolejnym magazynie gdzie
  • Odpowiedz
  • 2
@Teuvo: ja z kurierami dobrze żyję i jak do człowieka podejdziesz jak do czlowieka to o dziwo będzie dla ciebie człowiekiem, zwłaszcza ten ziomek co przyjeżdża paczki z kołhozu odbierać na rejonie się znamy i normalnie można poprosić o przysługę czy coś ja mu też pomagam zawsze z paczkami ciężkimi nawet wózek specjalnie kupiłem żeby mógł sobie podjechać z towarem jak ja akurat nie mogę dygać, a też nigdy nic
  • Odpowiedz
@Teuvo: tak samo, zamawiałem w c--j elektroniki kurierem, karty graficzne, ramy, procesory, monitory, telewizory, ba nawet raz pianino elektroniczne. Jeszcze nigdy, nic nie przyszło uszkodzonego.
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: tyle razy już czytałem tego typu p---------e a chyba jeszcze nigdy nie przyszło mi nic r-------e a ciągle coś zamawiam

@Teuvo: to musisz popytac kogos co pracowal na sortowni co tam sie dzieje :] a ze nieprzychodzi rozwalone- sprzedawcy nauczyli sie pakowac ¯\(ツ)/¯ tez chyba jeszcze nie mialem nic rozwalone. Co nie zmienia faktu ze op chcial prosic kuriera zeby nie przechylal no bo to klimatyzator a
  • Odpowiedz