Witam Was serdecznie! Kolejny dobry dzień, tylko pogoda dość ponura. Wstałem klasycznie ok. 5:00, prysznic, herbatka, gimnastyka i śniadanko. Później zajęcia z terapeutami. Dzisiaj wyjątkowo kiepskie posiłki, ale nie ma co narzekać. Za chwilę trochę rowerka stacjonarnego, później kolacja i trochę telewizji. Czuję się świetnie i teraz mam chwilę odpoczynku. Dziękuję wszystkim za dobre słowo i wsparcie ( ͡º͜ʖ͡º) #manieknaodwyku #alkoholizm #depresja #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
@Logistyk_z_Cadillaca: w jadłospisie nazwano to zupą ziemniaczaną. Najchętniej to bym sobie zamówił jakiegoś kebaba, ale nie mam dostępu do pieniędzy xD
@Sportler: nie, wypłatę dostaję w gotówce a nie ma kto mi przywieźć z mieszkania. Nie wpłaciłem na konto i nie zabrałem nic jak jechałem do szpitala. Byłem w kiepskim stanie psychicznym i nie myślałem o niczym innym niż o tym, żeby tu jak najszybciej trafić
Czy spadki bitcoina są spowodowane komputerami kwantowymi? Trochę nie rozumiem - komputery kwantowe miały najpierw wywrócić zupełnie kryptografię w normalnych bankach. Już są komputery kwantowe. A dalej normalnie wszystkie banki sobie działają.
#manieknaodwyku #alkoholizm #depresja #szpitalpsychiatryczny #szpital #f1
źródło: temp_file7466805931485712534
Pobierz@mariusz95gd: a dlaczego tak jest, jeśli można zapytać? Zabrali wszystkie?
Odpoczynek od fast foodów też ci nie zaszkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)