Aktywne Wpisy

Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca

wrak_huopa +123
#spierdotrip Huop spędził dwie weekendowe nocki w lasach, no bo gdzie?
Pierwotny plan zakładał rozbicie się przy stawach, ale był tam taki syf i smród, że głowa mała. Poszedłem więc na sprawdzone starorzecze i mokradła. To były dobre miejsca na rozbicie namiotu, gotowanie żarełka i czytanie książki przy herbatce.
A potem przyszedł się wieczór i chmary komarów niczym 20 lat temu. Po zmroku przestały wściekle atakować... Za to obudziły się
Pierwotny plan zakładał rozbicie się przy stawach, ale był tam taki syf i smród, że głowa mała. Poszedłem więc na sprawdzone starorzecze i mokradła. To były dobre miejsca na rozbicie namiotu, gotowanie żarełka i czytanie książki przy herbatce.
A potem przyszedł się wieczór i chmary komarów niczym 20 lat temu. Po zmroku przestały wściekle atakować... Za to obudziły się
źródło: IMG-20260524-1
Pobierz

Fajnie się czyta ten tag, ale jak się gra z kolegami np. w kosza, to emocje są zawsze większe jak gra się choćby o 5 zł.
Dlatego też kupiłem parę śmieciuchów żeby dołączyć do tego elitarnego klubu.
A żeby emocje były naprawdę mocne to na deser CFD Take Two za tysiaka. Niech się dzieje wola nieba.
@CoYoT85: oczywiście, że tak.
dlatego oglądając czasami jakiś sport o psi c--j gram sobie u buka za 2-5zł i zawsze jest ciekawiej jako można zarobić na p--o (najczęściej stracić to p--o xD)