Aktywne Wpisy

Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
finch88 +16
Ta to poleciała XD
#p0lka
#p0lka
źródło: 1000072992
Pobierz

pedalarz dźgnął kobietę nożem bo ta weszłą na ścieżkę rowerową xd
"35-letnia kobieta trafiła do szpitala po ataku nożownika w Lublinie. Do zdarzenia doszło po kłótni na ścieżce rowerowej. Policja zatrzymała 45-letniego rowerzystę chwilę po ataku. Mężczyzna usłyszał już zarzuty, a sąd zdecydował o jego tymczasowym aresztowaniu na trzy miesiące. Jak ustalili śledczy, był wcześniej wielokrotnie notowany przez policję."
źródło: rower1
Pobierz@trebeter: to był bandyta który akurat jechał na rowerze, taki z niego pedalarz jak ze mnie pszczelarz bo czasem zjem miód i pogłaszcze pszczołę
@maciejos-donbakos: Czyli typowy pedalarz, podałoś poprawną definicję ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jak już chcesz być bardziej konkretny to odróżniaj rowerzystów od pedalarzy a pedalarzy od żuli na rowerze, twoja nienawiść może ewoluować ( ͡° ͜ʖ ͡°) bądź najlepszy w tym co czujesz, rozwijaj swoje pasje
@maciejos-donbakos: Oczywiście że odróżniam, sam jestem zagorzałym rowerzystą ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Jednak jak widzę DDR-kę to na nią zjeżdżam, a nie narzekam, że ma 1cm szerokości poniżej norm EU i p---------m dalej ulicą na zakazie jazdy rowerów ¯\(ツ)/¯ I tak, pełno u mnie takich pedalarzy, także wiesz już skąd moje uprzedzenia...
I ja również
@kolejne_juz_konto: dlatego wrzucasz jakiegoś żula? Na miano pedalarza trzeba sobie zapracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trebeter: ale nie wiemy co było wcześniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kolejne_juz_konto: Dokładnie. Zresztą ta definicja się przenosi:
Samochodziarz to bandyta który akurat jedzie samochodem
Hulajnogarz to bandyta który akurat jedzie hulajnogą
Piłkarz to bandyta który akurat gra w piłkę
Komentarz usunięty przez autora
@maciejos-donbakos: to już nie przelewki kolego
@Hrjk: Ależ jedno nie wyklucza drugiego! W zeszłym tygodniu np. widziałem na własne oczy trzech pedalarzy jadących DDR-ką. Skąd wiedziałem że to pedalarze a nie rowerzyści? Może stąd, że jechali obok siebie na dwukierunkowej DDR-ce, blokując w ten sposób ruch w jedną stronę? Wcześniej podałem tylko jeden przykład złego zachowania, stąd może odniosłeś