Wpis z mikrobloga

#niewiemjaktootagowac #rower

pedalarz dźgnął kobietę nożem bo ta weszłą na ścieżkę rowerową xd

"35-letnia kobieta trafiła do szpitala po ataku nożownika w Lublinie. Do zdarzenia doszło po kłótni na ścieżce rowerowej. Policja zatrzymała 45-letniego rowerzystę chwilę po ataku. Mężczyzna usłyszał już zarzuty, a sąd zdecydował o jego tymczasowym aresztowaniu na trzy miesiące. Jak ustalili śledczy, był wcześniej wielokrotnie notowany przez policję."
trebeter - #niewiemjaktootagowac #rower 

pedalarz dźgnął kobietę nożem bo ta weszłą ...

źródło: rower1

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kolejne_juz_konto: aaaa kolega uprzedzony, no nic, udanego dnia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak już chcesz być bardziej konkretny to odróżniaj rowerzystów od pedalarzy a pedalarzy od żuli na rowerze, twoja nienawiść może ewoluować ( ͡° ͜ʖ ͡°) bądź najlepszy w tym co czujesz, rozwijaj swoje pasje
  • Odpowiedz
Jak już chcesz być bardziej konkretny to odróżniaj rowerzystów od pedalarzy

@maciejos-donbakos: Oczywiście że odróżniam, sam jestem zagorzałym rowerzystą ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Jednak jak widzę DDR-kę to na nią zjeżdżam, a nie narzekam, że ma 1cm szerokości poniżej norm EU i p---------m dalej ulicą na zakazie jazdy rowerów ¯\(ツ)/¯ I tak, pełno u mnie takich pedalarzy, także wiesz już skąd moje uprzedzenia...

I ja również
  • Odpowiedz
no ale on jechał ścieżką, wiec był tym pedalarzem czy nie? Bo sie gubię w twojej nomenklaturze

@Hrjk: Ależ jedno nie wyklucza drugiego! W zeszłym tygodniu np. widziałem na własne oczy trzech pedalarzy jadących DDR-ką. Skąd wiedziałem że to pedalarze a nie rowerzyści? Może stąd, że jechali obok siebie na dwukierunkowej DDR-ce, blokując w ten sposób ruch w jedną stronę? Wcześniej podałem tylko jeden przykład złego zachowania, stąd może odniosłeś
  • Odpowiedz