Wpis z mikrobloga

wow, tego jeszcze nie widziałem. Dziwię się tylko, że taki mały ruch na tagu…

@Recovery1994: na wypoku nie ma tagu odpowiedniego dla pasjonatów. wykop ma swoje plusy - najbardziej sceptyczny serwis dla ludzi w PL, ale przez to obrywaja takie tagi jak ten.
  • Odpowiedz
na wypoku nie ma tagu odpowiedniego dla pasjonatów

@lskx: Generalnie mało jest miejsc dla osób, których pasją jest oglądanie niewyraźnych filmików i wzajemne zapewnianie się, że to istoty pozaziemskie.
  • Odpowiedz
Generalnie mało jest miejsc dla osób, których pasją jest oglądanie niewyraźnych filmików i wzajemne zapewnianie się, że to istoty pozaziemskie.

@Elaviart: generalniej, wiecej jest miejsc, gdzie ludzie wierza, ze poznali wszystkie zagadki otaczajacego swiata
  • Odpowiedz
na wypoku nie ma tagu odpowiedniego dla pasjonatów

@lskx: Te video już jest zdebunkowane. Mi wystarczyło 30 sekund, obiekt rotuje na osiach 'y' i 'z' idealnie do ruchu kamery. Jest to część gimbala.
  • Odpowiedz
generalniej, wiecej jest miejsc, gdzie ludzie wierza, ze poznali wszystkie zagadki otaczajacego swiata

@myshouf: Nie znam ani jednego takiego miejsca.
Nie wiem też co mają niedorzeczne bajania o wizytach istot pozaziemskich wspólnego z otaczającym nas światem. Nie trzeba odpowiedzi na wszystkie zagadki by wiedzieć, że łamiące prawa fizyki międzygalaktyczne pojazdy, odwiedzające naszą planetę żeby pomrugać światełkami to czysty absurd na poziomie dziecka.
  • Odpowiedz
Nie znam ani jednego takiego miejsca.

@Elaviart: klamiesz, albo nie dostrzegasz tego, ze sie w takim miejscu znajdujesz piszac:

Nie trzeba odpowiedzi na wszystkie zagadki by wiedzieć, że łamiące prawa fizyki międzygalaktyczne pojazdy, odwiedzające naszą
  • Odpowiedz
@myshouf: Nadinterpretujesz, miałem na myśli przynajmniej podstawowe prawa związane z przemieszczaniem się w przestrzeni obiektów posiadających masę. Jak dotąd żadnych wyjątków nie było, na czym więc opierasz założenie że w ogóle mogą istnieć? Na niewyraźnym nagraniu migających światełek. Bez obrazy ale to zwyczajnie niepoważne.

Zakładając że elementarny opis rzeczywistości, zawarty w fizyce na której opiera się m.in. każda reakcja zachodząca w każdej komórce tworzącej twój organizm to jakaś dyskusyjna czy
  • Odpowiedz