Wpis z mikrobloga

@Wilczak: Już od tego zgorzknienia i narzekactwa to szlag trafia.. Napisała jakiego chłopa szuka a Ty możesz do tego dorobić milion swoich interpretacji. Co miała napisać zeby bylo ok?
No ludzie kochani (°°
  • Odpowiedz
  • 10
@Irzyneg: Może spróbuj przeczytać mój wpis jeszcze raz, bo nie mam problemu z tym, że napisała, jakiego faceta szuka, tylko w którym momencie go szuka – po zderzeniu ze ścianą. Dekadę wstecz, ba!, pięć lat wstecz mogła sobie życzyć rumaka na białym rycerzu i tylko dałbym w lewo na podstawie mniej oczywistych red flagów.
Fajnie się oszukiwać, sam to poniekąd robię, łudząc się, że poznam na nim jakąś laskę, która
  • Odpowiedz
@Irzyneg: tyle że wiesz, faceci wiedzą czego chcą, trafiają na jakąś tempą p---ę, szona, czy taką jak ta wyżej której opis sugeruje że się już wyskakała. Paradoksalnie taki opis ma odstraszyć takiego który teraz nie wie czego chce, bo został tyle razy zraniony, że nawet jak mu się baba oświadczy to nie uwierzy. I z taką właśnie najłatwiej umówi się na ONS albo jakieś FBW...
  • Odpowiedz
@Wilczak: Teraz już nie chce gierek i szuka dojrzałości emocjonalnej haha. Bo pewnie przez ostatnie 20 lat spotykała się z chadami, którzy traktowali ją jak ścierkę i dzwonili jak im się chciało r----ć. Najgorsze, że jeśli nie jest pasztetem to i tak jakiś simp się złapie.
  • Odpowiedz
  • 1
po co sprawdzasz profile starych bab?

@Ranger: Hobby. Zawsze interesowałem się socjologią, inżynierią społeczną. Polecam ustawić sobie zakres wieku na okołościanowy, pooglądać i poczytać – na ogół jest to smutne doświadczenie, ale czasem można się pośmiać z odklejonych księżniczek po terminie ważności.

I co masz w głowie, że nie szkoda Ci czasu na dzielenie się nimi na wykopie?

Zapytało bordo siedzące na wykopie non-stop.
  • Odpowiedz
Hobby. Zawsze interesowałem się socjologią, inżynierią społeczną

@Wilczak: to leć lepiej na fotka.pl i zobacz komentarze pod zdjęciami starych bab i ulańców xD wrzuć jutro rano najlepsze i masz główną gwarantowaną
  • Odpowiedz