Aktywne Wpisy

broker +67

Krupier +48
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Niemiecko-żydowska szlachta wszystko zaplanowała 300 lat temu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W Polsce 3mln z 15mln pracujących zarabia minimalną...
Pomijam już to, że w 37mln kraju pracuje "aż" 15mln osób - z czego 1/3 na państwowym. CYRK.
@Punkt_M:
a ci na państwowym są tak sprawnymi pracownikami, że są już gotowi na 4 dniowy tydzień pracy po 7a może 6 godzin dziennie bez utraty jakości
U nich 2 dni pracy po 3h nie będą miały wpływu na wydajność - szczególnie w takiej policji czy straży miejskiej...
No i racja, do ciebie się nie dopierd**li okupant, bo z jakiego powodu? My nic nie mamy.
Niech walczą ci, co mają.
Co do reszty młody mężczyzna w Polsce zawsze materialnie g---o miał i g---o mieć będzie. Był pewien moment, przed covidem gdy
@Punkt_M: stanę w obronie różowych i starych bab, aż w to nie wierzę XD. janusze są tacy sami. Dosłownie toczą pianę z dzioba, jak pies chory na wściekliznę. Jak ktoś się wyrwie wśród znajomych normików z typową odpowiedzią ad wojny, jak na wykopie (tu