Wpis z mikrobloga

#motocykle #endurodogruzji

Może i samemu zrobiłem tą instalacje do ładowania USB i zapalniczki oraz z wyłacznikiem ale za to mi się w wuj poplatała od wczoraj a wszystko jest już na stałe polutowane,
Tylko mnie się nie pytajcie jak się lutuje bo jedyne co kumam to że tym rozgrzanym gwoździem nad kuchenka gazowa najpierw rozgrzewasz coś co pachnie żywica sosnowa jak jest bajoro to wkładasz tam kabelki i potem na te kabelki lejesz cynę roztopioną na rozgrzanym gwoździu.
Tak trzeba żyć.

Ps. I jaki postęp w komentarzach wrzucam zdjęcie mojej poprzedniej instalacji która nie miała wyłącznika.
mpetrumnigrum - #motocykle #endurodogruzji

Może i samemu zrobiłem tą instalacje do ł...

źródło: 1000004694

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mpetrumnigrum: moim zdaniem pod tym względem niczego to nie zmieni... z tego co mi wiadomo to przekaźnik stosuje się tam gdzie przełącznik może wypalić styki.
Ja u siebie założyłem już gotowe wyjścia USB C i A, ładowarkę wpiąłem zaraz przy akumulatorze,schludniej to wygląda jak wpinasz tylko kabel.
  • Odpowiedz
  • 0
moim zdaniem pod tym względem niczego to nie zmieni... z tego co mi wiadomo to przekaźnik stosuje się tam gdzie przełącznik może wypalić styki.

Ja u siebie założyłem już gotowe wyjścia USB C i A, ładowarkę wpiąłem zaraz przy akumulatorze,schludniej to wygląda jak wpinasz tylko kabel

@krzysztof2033: jak nie zapomnę to podeślę zdjęcia jak to wygląda po zamontowaniu ale całkiem ładnie i schludnie poprowadziłem kabelki i przełączniki.
  • Odpowiedz