@moll: No na pewno na plus jest to, że robisz, z czego chcesz - mniej słodkie, wegańskie, bezlaktozowe, z dobrej jakości czekoladą, kto tam co potrzebuje i lubi. Minus chyba tylko taki, że sobie dokładasz następną rzecz do robienia sobą. Na pewno zwróciłabym uwagę na pojemność, żeby się nie okazało, że jeden wsad nie wystarczy dla wszystkich chętnych. I jedna z najważniejszych rzeczy - czy misa wejdzie ci do zamrażarki,
@jeden_na_dziesiec: właśnie patrzyłam na te z kompresorem, bo przy moim załadowaniu zamrażarki nie ma szans, żeby zmieścić tam coś takiego, tym bardziej na pusto
@moll: fajne tylko wkurza że trzeba mrozić wkład i możesz testować se facto jeden smak dziennie ale cena około 60 wynagradza. Ps. Zawsze mróź trochę składniki które chcesz dodać
@moll: mam i mega sobie chwalę. Są dwa typy - w pierwszym musisz mrozić wkład (czyli zaplanować) w drugim po prostu wlewasz mix i za 40 minut masz lody. Drugi lepszy :> Jak dla mnie to jest genialny wynalazek, bo robisz sobie lody z czegokolwiek co wpadnie do głowy, chcesz lody czosnkowe? Możesz! :>
#gotujzwykopem #pytaniedoeksperta
Na aktualne badania
Na pewno zwróciłabym uwagę na pojemność, żeby się nie okazało, że jeden wsad nie wystarczy dla wszystkich chętnych. I jedna z najważniejszych rzeczy - czy misa wejdzie ci do zamrażarki,