Wpis z mikrobloga

Mam rekord, chyba najgorszy rzut tasków dotychczas. Z kill tasków witch, lich i gravediggery, wszystkie w ilościach trzycyfrowych.
Ale to wciąż nic.
Mam w deliverce jednego taska którego zrobienia kosztowałoby mnie 7.5-8kk ¯\(ツ)/¯

A ostatnie tygodnie były takie ładne.

#tibia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Vadzior: licze już miałem także na death portalu nawet po zaznaczane gdzie się respią na mapce i zrobię - z tym, że nie ma ich tam jakoś bardzo dużo więc chwila zejdzie. Z doskoku będę mógł grandmastery podobijać bo brakuje mi chyba niespełna setki.
Witche to chyba na cultach na liberty (tam za fortepianem) tam zdaje mi się ich było sporo, muszę sprawdzić.
Przez ostatnie tygodnie stopniowo robię różne zaległe
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: ja liche bije na goromie, tam jest ich z 10, może 15, ja robiłem tak, że logałem, wybijałem cały cave i exit, potem jak mi się przypomniało to znów log, bicie, exit
a witche to na dark catedral, jest ich tam z 25 (łącznie z piętrem za tp).
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: no właśnie lubię taką metodę, mogę robić inne rzeczy i tylko co jakiś czas jak mam parę min to logam, zbija i exit, wbiłem tym sposobem masę bestiarek, łącznie z tymi lichami jak i np. gryphonami (3 sztuki na jednaj skale i pz kawałek dalej)
  • Odpowiedz