Wpis z mikrobloga

Ja przepraszam, że się powtarzam, ale mnie nosi od fomo. Byłem wczoraj oglądać ncx za 25k no i mnie nie podniecił 2018 biały, ale jestem zdecydowany na ten model, tylko nie wiem czy dopłacać do modelu polifta 2021 czy skupić się na dodatkach w tej cenie? Macie jakieś rady? Musi mieć DCT jako warunek, reszta opcjonalnie.

Ale wracając do głównego wątku, zaraz wypłacę te 25k z Microsoftu i śmieci zadecydują na jakie ncx mnie będzie stać, albo szambo.
#gielda crossover #motocykle
m0rdeczka - Ja przepraszam, że się powtarzam, ale mnie nosi od fomo. Byłem wczoraj og...

źródło: 1000024354

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@RunningMan: pociągnij za spust po prostu mniej zaboli niż te słowa :)

Chyba że masz na myśli akcje hondy, bo w założeniu miałem z nich sobie zafundować motocykl, ale obecnie mam - 10% :)))
  • Odpowiedz
  • 0
@bocznica: potrzebuje automatu, dct ma ograniczony wybór, ten jest najrozsądniejszy, 100 konne 4ki już mi męczą uszy, zwłaszcza w nakedzie, cena jakość ten model wydaje się idealny. Potem jedynie NT lub vfr już droższe lub dużo starsze
  • Odpowiedz
  • 1
@bocznica: zainteresuje się, jednak jets droga, w cenie starej Afryki mogę mieć 2021+ ncx, jescze nie chciałem docelowego, tylko pół docelowe moto i pierwsze w dct, Afryka faktycznie sprawia u mnie wzwód
  • Odpowiedz
@m0rdeczka: nc750x to taki bardziej skuter udający motocykl :P Gdy widzę tę hondę to zawsze jedzie nią emeryt w kasku szczękowym :D

Ale cena + automat przekonują. W ogóle jest mało motocykli żeby któryś model pasował w 100%. Auto mogę dobrać pod siebie na tysiąc sposobów a z moto albo nc750x, albo v-strom, albo versys jak się skurczę na starość. Afryki i inne są już poza rozsądnym budżetem.
  • Odpowiedz
  • 0
@GaldCC: czemu skuter? To dct nie cvt, x adv wygląda jak maxi skuter ale ncx?
No z automatem jest zawezona sprawa, vfr da więcej emocji, ale trzeba być Real też, za wysoki nie jestem, no i też jako side hobby cena gra rolę.
Stąd myślę model 2018 lub 2021 do oswojenie czy to bezie to. A potem będę myślał o docelowym, w każdym przypadku automat koneic nie i niskie obroty,
  • Odpowiedz
@m0rdeczka: skuter przez bagażnik, malutkie kółka, automat i ogólnie mało "motocyklowy" wygląd
Żeby nie było - mi się podoba. Ale czułbym taki niesmak gdyby ktoś stanął na światłach obok mnie czymkolwiek innym z jednośladów xd.

2018 lub 2021

któryś z nich był wyższy od drugiego więc ma sens sprawdzenie jak się siedzi na jednym i drugim.
Starszy ma wg mnie ładniejszy ciekłokrystaliczny wyświetlacz, modele z
  • Odpowiedz
  • 0
@GaldCC: nowszy jest niższy minimalnie fizycznie, środek ciężkości i kanapa, a czy wygląda jakoś mniej przy innych? Mój hornet przy takim ncx z kurami to jak rower wyglądał, siedzi się wysoko jednak, a jak jest akcesoryjna szyba to wydaje się poważny, obawiałem się tego że może będzie niewielki ale ma to na pewno plusy, a na żywo całkiem duży mi się wydawał, co do kol muszę zrobić risercz, a bagażnik
  • Odpowiedz
  • 0
W sumie to nie rozumiem o tej wielkości, koła też ma normalne 17 cali, może coś mylisz? Tu przykładowy model
Z bocznymi kurami to poprawny adv, a przynajmniej się z niego nie przewrócę jako karzeł 175 cm
m0rdeczka - W sumie to nie rozumiem o tej wielkości, koła też ma normalne 17 cali, mo...

źródło: 1000024365

Pobierz
  • Odpowiedz