Aktywne Wpisy
operatorkatapulty +108

rolnik_wykopowy +42
Oknówka właśnie buduje mi gniazdo przy... oknie (。◕‿‿◕。)
#przyroda #zwierzeta #ptaki #czujedobrzeczlowiek
#przyroda #zwierzeta #ptaki #czujedobrzeczlowiek
źródło: IMG_20260612_091307
Pobierz

I weźcie mi powiedzcie, że słupki to nie jest jedyne wyjście dla takich debili.
#konfitura #policja #samochody #polscykierowcy #warszawa
źródło: image
Pobierz@ATAT-2: jedyne wyjscie to mandat, za drugim razem recydywa to chyba mandat x2?
Wczoraj przechodziłem pod Żabką. Kierowca stanął na chodniku przed Żabką blokując przejście mimo że:
- pod Żabką, dosłownie koło drzwi wejściowych, są dwa miejsca parkingowe, oba były puste
- po drugiej stronie ulicy jest Urząd Miasta i parking bezpłatny w weekendy (i pusty)
- tam akurat
Przejść z samochodu 10 metrów więcej to problem, łazić potem pół godziny po biedrze to już nie.
A takie prace to czas + wystawienie sie na widok publiczny jak wykonuja prace nie pasujace do „elyty”
@tantrumd: i jak wyżej napisałem - łazić potem kilka godzin po galerii ale nie potrafią zaakceptować przejścia 3 minuty parkingiem bo za daleko
@Pawel993: zamiast mandatu naklejasz takich 10 na przednią szybę + lusterka i uwierz mi strata czasu + drapanie tego kilka h skutecznie wyleczy takiego kierowce.
A w---w gwarantowany bo to tak łatwo nie schodzi XD
źródło: 00066OEVHUSHYE7P-C323-F4
Pobierzp0lak rozumie tylko p-----c lub groźbę przemocy. W tym przypadku (wtórej recydywy): odebranie samochodu i zniszczenie go.
To nie był samochód kierującego tylko banku? No to kierujący będzie spłacał. Nie ma pół miliona? No to weźmie
Doceniam, ale ile Ty tu masz konto? Dziwią Cię jeszcze kierowcy, którzy prawa jazdy nie mają i jedzą? Albo zabrano im je pięć razy dożywotnio? Bo mnie już nie.
Dlatego to co napisałem wyżej pozostaje w mocy: p0lak rozumie tylko p-----c.
Tylko niszczenie samochodów. p0lak rozumie tylko p-----c.
Ani mnie nie denerwuj.