Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +30
Czy można jakoś wyłączyć wspaniałą nową funkcje "Dla Ciebie" ?
#wykop
#wykop

#gielda dell prawie +40% na afterze, ostatni raz nie posłuchałem pomarańczowej małpy jak mówi żeby coś kupować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jedyne co to zazdroszczę chłopu, że ma własną chałupę i ma miejsce na
@niebieskatrytytka: No tak, bo profil pokazuje nie to co ona chce pokazać, a to jak jest naprawdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A i oni sami nie wiedza ze marnuja zycie. Bo i znam takich, jak i mam wsrod kuzynostwa nawet. Praca + maks nadgodzin, dodatkowo jakies fuchy albo dzialalnosc gospodarcza a do tego ogarnianie wokolo domu, jak maja mozliwosc to jeszcze jakies male rolnictwo.
Rozrywka to imprezy w wesela, urodziny no i swieta. I z raz do roku wyjazd turystyczny.
Nic
@kobiaszu:
(obrazek po prawej)
Tak właśnie wyglądają moi drodzy relacja kobieta-facet w większości przypadków, facet jako zasób (dlatego szukają zaradnego) który jest wykorzystywany przez kobietę do swoich zachcianek o wymarzonym domu, kuchni, wakacjach, a gdy już wszystko spełnisz to - ona już tego nie czuje.
Na szczęście są też kobiety z którymi
Bajdełej wiecie dlaczego k0biety zamykają oczy w czasie stosunku?
@ATAT-2: Mi żal Ciebie, bo g---o wiesz o ludziach. Nie każdy po pracy siada z piwkiem przed telewizorem czy szlaja się po jakichś spelunach z kumplami. Niektórzy odpoczywają ... pracując XD Tacy się najczęściej na wsi znajdują, ale miastowi też tak potrafią. Moja babka czy mój ojciec też należą do tej grupy i gdyby nie to, że podupadli na zdrowiu,
@MisterMinister: jak sobie wychowasz, to nie tylko zniesie, ale i podziękuje że odpocząłeś i że jesteś wypoczęty dla niej