Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +196

mirko_anonim +191
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz

@SbigniewZtonoga: ale mu nie pomoże bo jest wychowany w przeświadczeniu: "pokochaj siebie, musisz być tolerancyjny" a nie "jesteś gównem, jeżeli chcesz coś znaczyć to musisz zapie*dalac"
@Wight: marzenie乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Mężczyzną to on już jest od urodzenia, bo ma fjut i jaja - nigdy nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. Że "prawdziwy mężczyzna" cośtam musi, że coś powinien zrobić by być mężczyzną
Oczywiście to wszystko kołp. Prawdopodobnie on jest jaki jest, ponieważ taki jest. Dziewczyny w internecie nabijają się z jego wyglądu i natury, a nie postępowania. Jemu to przeszkadza (krzyczał w wywiadzie "nie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fala_Magnezu: Ale skąd Ty go niby znasz? Wiesz że to jest aktor, który uczy się roli napisanej przez scenarzystów? To jest fikcja serialowa, w której ktoś chciał pokazać postać w stylu stereotypowego piwniczaka-dziwaka bez umiejętności społecznych.