Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

asdfghjkl +56
Pierwsza figa w tym sezonie z własnej pasieki. To ta wielka sprzed kilku dni. Ale słodka skurkowana. Smak jak dżemu truskawkowego #legancko #ogrodnictwo
źródło: IMG_3471
Pobierz

Iza drugi stół z rzędu zmienia swoje typy, czemu nikt z nich nie skonfrontował jej przy stole mówiąc że drugi raz na obradach typuje inaczej niż zapowiadała to przed obradami. Iza odmówiła przysięgi Snorlaxowi na siostre że jest lojalna a ten nic...nie poruszył tego przy stole, zero podejrzeń XDD Chłop jest niereformowalny. Na jego nieszczęście był do samego finału, do połowy sezonu nie był tak skompromitowany.
Na Ize dodatkowo było całkiem sporo merytorycznych argumentów od księdza, Oliwi i Kasi. Czemu nikt do tego nie wracał?
Stoły od momentu kiedy ksiądz odpadł wyglądały na zasadzie: SPRAWDZE CIEBIE, NIE MAM ARGUMENTÓW ALE CIE SPRAWDZE. Zero analiz sytuacji, zero taktyki, zero merytoryki i głosowanie na podstawie czy się kogoś lubi lub nie. Źle to się oglądało, słabi zdrajcy lecący na handicapie rodziny, lojalni jeszcze gorsi nieogarniający totalnie zasad programu.
#thetraitors
- Paweł uznał, że najważniejsza nie jest wygrana a przyjaźnie zawiązane po drodze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Maciej tym tekstem "Chcę, żeby ten sezon wygrali SAMI lojalni" pokazał, że nie zna zasad - typ myślał, że wszyscy, którzy dojdą do finału (bez względu na rolę) wygrywają i się dzielą kasą o ile każdy będzie chciał zakończyć grę - czy mu coś świtało