Wpis z mikrobloga

Mam obecnie 3 numery w PLAY. Skończyły mi się na nie umowy. Zastanawiam się nad przejściem do ORANGE, dostałem ofertę od przedstawiciela ORANGE, ale... musiałbym się związać z nimi na 2 lata. Oferta jest fajna, mam w niej sporo bonusów i nawet place jakieś grosze za pierwsze 6 miesięcy, ale wrzucając ją do chatGPT i porównując do czegoś takiego jak Orange FLEX - ta oferta nie jest o wiele lepsza. Nie wiem czy brak zobowiązania nie jest dla mnie fajniejszy. Czy jest po prostu cos, czego ja nie dostrzegam albo nie rozumiem? #orange #orangeflex #play #telefony #cebula #iphone #operatorzykomorkowi #logikaniebieskichpaskow
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rubbik: Nie nie jest, bo i tak płaci wiele więcej niż jakby był w OFnK,
@KlawiaturowyKomandos: Jeśli nie hostujesz serwerów to pierhol światłowód i przejdź na karciarską strone mocy Orange Free (òóˇ) i na mirko nasz orange zawsze możesz liczyć na najlepszy support, co robić by mieć jak najwięcej GB jak najmniejszym kosztem i nie tylko hehe ( ͡~ ͜ʖ
  • Odpowiedz
@KlawiaturowyKomandos: ja przeszedłem do nju mobile - to jest orange.
31zł pierwszy numer, pozostałe po 15zł
niemilitowane wszystko, esim, gigabajty za granicą, subskrypcja, podpiąłem sobie kartę i co msc samo ściąga.
3 numery wychodzi 61zł, a jeszcza za przeniesienie numeru 3 miesiące za darmo było.
wcześniej miałem w plusie i za 3 numery wychodziło 120zł i gorzej było
  • Odpowiedz