Wpis z mikrobloga

• 0
@Pioter_Polanski: kupuje tylko na okres letni. Poza tym nic innego. Nie sądzę że mózg r-------y mam, ale jakieś zmiany w jakości muszą być albowiem trafiam na ciulowy produkt. Kiedyś produkt działał dosłownie całą dobę, ale to było dobre kilka lat wstecz. Jak możesz być uprzejmy i podać jakąś rekomendacje?
  • Odpowiedz
  • 2
@Jakis_Leszek: fenka to ja brałem juz 2017 roku. Każdy normalny wie o tolerancji, ale niewielu wie że skład diametralnie się musiał zmienić. Wystarczy poczytać zagraniczne fora. Raz w roku biorę fenka i tylko w okresie letnim, więc tolerka nie ma nic do tego jak przez przeszło 10 miesięcy tego nie tykam, a zdarzał się i okrągły rok. Albo załapaliscie się na nowy skład i dla was to działa dobrze, albo
  • Odpowiedz
  • 1
@Monsanto93: kiedyś napisze o tym szerzej tu na wykopie. Jak fen zmienił moje życie prywatne i zawodowe na lepsze. Jak pomógł mi dosłownie nie w przenośni wyjść z przegrywu, ale też nie ma co gloryfikować. Wszystko ma swoje wady i zalety.
  • Odpowiedz
@Monsanto93: ano zmienił się

Wystarczy spojrzeć na to jaki numer CAS miał phenibut kiedyś i jaki ma teraz, ten sprzedawany w PL.

Mało kto. A to patrzy.

Nie zmienia to faktu, że Twój problem jest spowodowany oboma czynnikami
  • Odpowiedz