Aktywne Wpisy

rales +499
WOŁAM WAS PO 8 LATACH
8 lat temu, przed mundialem 2018, utworzyłem prawdopodobną jedenastkę na mundial 2026.
Były to wyłącznie moje przewidywania.
Porównajmy sobie, gdzie chłopaki byli wtedy, a gdzie są dzisiaj:
Drągowski
8 lat temu, przed mundialem 2018, utworzyłem prawdopodobną jedenastkę na mundial 2026.
Były to wyłącznie moje przewidywania.
Porównajmy sobie, gdzie chłopaki byli wtedy, a gdzie są dzisiaj:
Drągowski
źródło: comment_T4t8bDLI2gUvw2xNKXSIMCI4TfIEbE8R
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#mecz #fcbarcelona #realmadryt #pilkanozna #laliga
źródło: uid_5541ab4e14b44bb0a686da1ce50145f6_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_678_wojciech-szczesny-zostaje-w-barcelonie-przynajmniej-na-kolejny-sezon-fot-getty
PobierzDlatego jak słyszę, że gdzie ten nie przychodził, to wygrywał ligi i je dominował, to mi się śmiać chce XD
Do Realu przyszedł. Wygrał wszystko. Zdominował. (Lepsze ratio niż Messi). LM 3x z rzędu - dzięki Ronaldo. Niebywałe.
Do Juventusu przyszedł. Wygrał, co mógł. Zdominował.
Zamykam temat.
Incel Ronaldo: ponad 40 goli w lidze, żeby zdobyć 2 mistrzostwa
Chad Szczena: faja w łapie, żeby zdobyć 2 mistrzostwa
Vazquez to pikuś, bo taki Nacho ma więcej od Barcelony - 6.
Temat zamknięty, ale odpowiem.
Naturalnie w ŻADEN, ratio powyżej gola na mecz to jest norma - na pewno co drugi napastnik w Realu czy Barcy tyle ma, wystarczy sprawdzić (włączyć myślenie). Ronaldo to średniak, jechał na farcie.
Piłkarsko to neymar jest o 3 klasy wyżej,
Dla sezonów, w których obaj grali w LaLiga:
Messi → 0.99
Ronaldo
@eugeniusz_geniusz: jest najlepszy na roku
W bardziej miarodajnej statystyce: gole na 90 minut jest tak (La Liga z sezonow 2009-1018):
Messi: 1.13
Ronaldo: 1.11
Gole na 90 minut