Aktywne Wpisy

lubie-sernik +213
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +418

#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
źródło: 1000004749
Pobierzźródło: 1000004751
Pobierz@johnblaze12345 raczej średnio, to będzie taki schowek na leżaki i sprzęt ogrodowy, nie idziesz na działkę żeby leżeć na kanapie
@mkorsov: tylko po to tam chodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Człowieka nie, ale teściową tak.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kwanty: w środku będzie zapylał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mkorsov bardzo ładny dach i tynki choc nad oknem możesz pomyśleć o czymś a la mini okap żeby Ci woda nie leciała po oknie, co to za koncepcja z brakiem rynny?
@PajeetGoran XD
@WrzeCiOna tam jest włożona luzem rama oknienna (czego nie widać) dopiero będzie osadzana szyba i kompletnie nic nie napadało, dach przy dużym oknie jest odrobinę dłuższy, tynk jest oryginalny i to są jakieś bryzgi zrobione z betonu