@w_trzy_parseki_na_kaladan: My się nigdy się nie dowiemy, ale dowiedziała się mamusia, chyba za pomocą ouija board, co tam w głowie miał chwilę przed wypadkiem jej nachlany synek.
W domu mamy nieortodoksyjne podejście do przepisów ruchu drogowego, więc cała sytuacja to wyłącznie moja wina?
Ja wiem, że są filmiki w internecie, co taką wersję mogą uczynić prawdopodobną, ale duży dysonans lub świadomość przyczynienia się do śmierci kogoś bliskiego może zabić, więc baba może, wręcz nie być fizycznie zdolna do takiej konkluzji.
@ToksycznyArek: jakby ok, niech sobie wierzy w co chce, jeśli jej to poprawia sen w nocy, ale kur** nie musimy jej dawać platformy do projektowania swoich urojeń. Ze swoim dysonansem poznawczym to do terapeuty powinna iść.
Zresztą widziałem fragment śniadaniówki z nią, jak ją zapowiada prowadzący. Coś w stylu matka, która straciła syna w wypadku, a jej serce nadal jest po tym nieposklejane. Czy coś takiego. Na co laska odpowiada:
co tam w głowie miał chwilę przed wypadkiem jej nachlany synek.
@Tamerlan: WRRRRRRRR 150 w zabudowanym, jak Kubica! -Kubica się r------ł, Patek roboty drogowe hamuuuuuuuuj! -Nigdy w życiu, HWDP robotnikom drogowym! <łutututu mielonka.jpg>
@Tamerlan: bohater na którego nie zasługujemy, może ona też by została bohaterką która dzielnie ratuje pieszego po tym jak z--------a 200 po mieście z 2 promilami (czy tam podobne wartości).
@Tamerlan: j----a ma tupet, swoja drogą podziwiam takich ludzi, zamiast zamknąć ryj, uznać że moje dziecko n------e i nacpane o------o siebie i swoich kolegów i przemilczeć, to bedzie latać po wszystkich telewizjach i książki pisac xddddd weźmy zrobmy jakas akcje szkalującą papryka szumachera to moze sie uspokoi c--a durna
Panowie, termin porodu na 29 czerwiec, dawno nie piłem, chciałem dziś się trochę rozerwać przed kompem. Jak myślicie, to bardzo ryzykowne, że żona zacznie nagle rodzic? to nasze pierwsze dziecko ( ͡°ᴥ͡°) #dzieci #porod #zwiazki #ciaza
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierznom, albo s--------ć z miejsca wypadku. z jednej strony nigdy się nie dowiemy, z drugiej nikogo już patus nie zabije na drodze ¯_(ツ)_/¯
https://viva.pl/ludzie/newsy/sylwia-peretti-broni-pamieci-syna-po-wypadku-jezeli-ktokolwiek-mialby-zawinic-to-albo-wszyscy-razem-z-pieszym-na-czele-albo-nikt/
Ja wiem, że są filmiki w internecie, co taką wersję mogą uczynić prawdopodobną, ale duży dysonans lub świadomość przyczynienia się do śmierci kogoś bliskiego może zabić, więc baba może, wręcz nie być fizycznie zdolna do takiej konkluzji.
Zresztą widziałem fragment śniadaniówki z nią, jak ją zapowiada prowadzący. Coś w stylu matka, która straciła syna w wypadku, a jej serce nadal jest po tym nieposklejane. Czy coś takiego. Na co laska odpowiada:
źródło: 1000020790
Pobierz@Tamerlan: WRRRRRRRR 150 w zabudowanym, jak Kubica!
-Kubica się r------ł, Patek roboty drogowe hamuuuuuuuuj!
-Nigdy w życiu, HWDP robotnikom drogowym!
<łutututu mielonka.jpg>
źródło: obraz
Pobierzweźmy zrobmy jakas akcje szkalującą papryka szumachera to moze sie uspokoi c--a durna