@nieparzystokopytny: da się, ale w motocyklowych butach i spodniach wolałem nie ryzykować - wąskie schodki, łatwo się spierdokić na dól w czasie wchodzenia.
@ff99plpowrot @Tetsuya jazda na motorku, nie oznacza bycia dynamicznym 0skim. Rak samo jak bycie spierdonem społecznym, nie wyklycza "polotu" do prowadzenia pojazdów wszelakich. Stafczy popatrzeć, ilu dobrych huopów z tagów borzych heździ na tirach/busach.
@bulbulator90 "umiesz" to dość dużo powiedziane. Po prostu jeszcze nie zaliczyłem mocnej gleby
umiesz" to dość dużo powiedziane. Po prostu jeszcze nie zaliczyłem mocnej gleby ( ͡°͜ʖ͡°) Tak to niezależnie czy na parkingu, czy w czasie jazdy, ja z nim cały czas walczę...
@bulbulator90: ło panie, może jak na standardy tagu to faktycznie nie wygląda to źle, ale ogólnie to jest źle, a nawet bardzo źle. Pamiętajmy, że przegryw /spiedolenie to spektrum, a nie temat 0/1...
#spierdotrip #przegryw #przegrywpo30tce
źródło: 1000011020
PobierzJak Ty umiesz jezdzic na motocyklu to wcale nie jestes taki przegryw. Brzmi oskarkowo...
@ff99plpowrot @Tetsuya jazda na motorku, nie oznacza bycia dynamicznym 0skim. Rak samo jak bycie spierdonem społecznym, nie wyklycza "polotu" do prowadzenia pojazdów wszelakich. Stafczy popatrzeć, ilu dobrych huopów z tagów borzych heździ na tirach/busach.
@bulbulator90 "umiesz" to dość dużo powiedziane. Po prostu jeszcze nie zaliczyłem mocnej gleby
#pareidolia widze.ヽ( ͠°෴ °)ノ
Jaki sprzet wariacie? Jaka pojemnosc?
Pamiętajmy, że przegryw /spiedolenie to spektrum, a nie temat 0/1...