Wpis z mikrobloga

Od dzsiaj wojna z #motocyklisci

Od początku:
- zawsze staralem sie być spoko, zjechać do prawej - niech se jadą.

Dzisiaj jadę sobie, #b0mbelek śpi, dojeżdża do mnie grupa motocyklistów. Zrobiłem miejsce u lewej.

Każdy kolejny miał głośniejszy wydech, aż jeden z nich po ujęciu gazu miał z wydechu wybuch jak atomówka.

Dzieciak gdyby nie pasy to by mi wypadł z fotelika, tak się wzdrygł. I c--j po drzemce.

Czy ci pajace na motocyklach nie mogą mieć normalnego k---a wydechu? Czy jakiekolwiek normy db mają sens, skoro oni na to srają?

Jak bardzo mają w dupie innych ludzi byle sie brandzlować jak ich komar drze morde.

Ha tfu. Od dzisiaj ich p------e, jadę środkiem i jeszcze wężykować zacznę.

#motoryzacja #samochody #motocykle #motocyklisci #osiwadczenie #boldupy
ShaunxBoswell - Od dzsiaj wojna z #motocyklisci 

Od początku:
- zawsze staralem sie ...

źródło: 1000019958

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A mi przeszkadzaja dzieciaki sasiadow, bo dra morde od samego rana i tupia ze az mi sie zyrandol trzesie i ja mam to dzien w dzien i kto ma gorzej?

@FFireBlade954: Używając argumentu tam samo z c---a jak ten: "jak nie pasuje, to sobie dom wybuduj i się tam wyprowadź"
  • Odpowiedz
@krzysztof2033: Ja pomagam, ale stary no patrz na ta sytuacje opa: Chlop zjechal do prawej, tamci odkrecili zeby przyspieszyc, pewnie tez machneli reka w gescie podziekowania, jeden z drugim puscil gaz, bo skonczyl wyprzedzac i poszlo w wydech. No i co zrobisz? Zlych intencji pewnie nie mieli, a op sie pruje, bo dziecko znowu nie daje mu zyc. Co ja mam mu na to poradzic, ze duzo motocyklistow jezdzi z
  • Odpowiedz
@Shaun_x_Boswell: dla wątpliwej przyjemności tych troglodytów setki tysięcy mieszkańców miasta musi cierpieć podczas jednego przejazdu „night riding”. K---a niektóre te wydechy są tak głośne, że spokojnie są głośniejsze od startującego samolotu. Każda taka osoba powinna być zamykana razem ze swoim motocyklem w pokoju i piłować tym gównem aż taki zjeb straci słuch.
  • Odpowiedz
za za głośny wydech.

@martinez11033: o ile op ma za głośny wydech, bo już nie raz widziałem suprisedpikachuface.jpg jak się okazywało że te sportowe tłumiki to jednak mają homologację i jednak nie przekraczają norm emisji hałasu (np. poczas track dayów na torach mierzy się hałas i nie dopuszcza zbyt głośnych motocykli).
  • Odpowiedz
@Shaun_x_Boswell: kolego też jeżdżę motocyklami nawet znacznie dłużej niż samochodem.
Ci z nie oryginalnymi wydechami TO SĄ DZBANY i wiesz co? Zauważyłem że ci co jeżdżą motocyklami czyli powyżej tych 5tys km oni prawie zawsze mają ciche lub oryginalne wydechy.
Najgorsi to są festyniarze którzy jak idą na motocykl to musi być głośno, kolorowo, i dużo adrenaliny.
Uwierz mi oni wszyscy jeżdżą też samochodami.
I to nie jest kwestia że
  • Odpowiedz
nie tyczy się tylko głośnych wydechów tylko tez oglnego zachowania.

@krzysztof2033: oj tak byczku, wez takiego postaraj sie wyprzedzić, prędzej matkę odda do burdelu niz zjedzie chociaż minimalnie na prawo, zeby auto mogło łatwiej go wyprzedzić
  • Odpowiedz
Ja juz kupilem z takim, a nie bede teraz kupowal stocka

@FFireBlade954: masz mniej mocy, ale przynajmniej z daleka słychać, że jesteś debilem

Czy jakiekolwiek normy db mają sens, skoro oni na to srają?

@Shaun_x_Boswell: srają, bo nikt tego nie egzekwuje
  • Odpowiedz
@Shaun_x_Boswell: jak ktoś usuwa się z drogi motocykliście to już wiem że jest idiotą, przepisy jasno definiują jakie pojazdy należą do grupy pojazdów uprzywilejowanych i niestety ale przygłupy na pierdzących dwukółkach nie są na tej liście
zwłaszcza że jak rzeczywiście umie jeździć to wyprzedzenie auta zajmie mu max 3 sekundy więc zjeżdżanie na bok kompletnie mija się z logiką
  • Odpowiedz
zawsze staralem sie być spoko, zjechać do prawej - niech se jadą

@Shaun_x_Boswell: Ale na chu.. zjeżdżasz komuś do prawej? Masz sprawny pojazd, poruszasz się zgodnie z przepisami swoim pasem, więc z jakiej racji masz komuś umożliwiać wyprzedzanie?
  • Odpowiedz
to wtedy co to wyżej wspomniałem czyli ujemne IQ. Widzę, że dobrze trafiłem skoro miałeś problem z doczytaniem

@troglodyta_erudyta: kolego przepraszam że niedoczytałem tego twojego wpisu do końca ale Jasio z 3C potrafi jaśniej i szybciej przekazać co mu chodzi w odrużnieniu od ciebie. Dlatego pozwoliłem sobie lecieć skrótowcami.
Pozdrawiam piotruś z 5A ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz