@JanZolc: - bądź niepełnosprawny - nie miej warunków mieszkaniowych (brak łazienki, ogrzewania) - zrób sobie dziecko - zrób smutną minę do zdjęcia bo zły naród nie chce ci sponsorować remontu p.s. new york pasuje idealnie - syf, kiła i mogiła
@RidgeForrester: u mnie na wsi była taka sama sytuacja xd laska co ledwo chodzi i ma jakies 140 cm i chlop widac po twarzy ze ciezki przypadek mieszkanie w stodole to zrobili sobie dziecko i uwwaga tez urodzilo sie niepelnosprawne to zyja ze zbiorek i datkow
@JanZolc: Czemu rozmnażanie się przez patologie jest ciągle legalne i nie ma nawet żadnych wzmianek w debacie publicznej o tym? Powinny być jakieś minimalne wymagania bytowe. Jak można skazywać niewinne dziecko na życie z takimi śmieciami, które nie potrafią zapewnić życia na normalnym poziomie nawet sobie?
@igracydwapalcewnatalce: nie jestem psychologiem ale mam poważne wątpliwości czy tam z deklem wszystko jest ok - ja rozumiem że chłopak czuje się gorszy i może był tak traktowany w dzieciństwie ale zachowuje się delikatnie mówiąc dziwnie - rozumiem radość np z wygranej by sobie to zrekompensować ale momentami jak się odpali to mam wrażenie że tam może być spory bałagan pod czapką
@RidgeForrester: Jest na tyle roszczeniowy, że potrafi nawet sobie przypisać inwalidztwo, żeby tylko przypisać go do jakiejś grupy której "coś się należy za darmo - bo mają gorzej". A te jego odklejki to jest próba nie bycia kolejnym ufoludkiem z jedną walką i zapomnieniem. No ale jak na razie bardzo irytuje, nie zdziwię się jak ktoś mu w----e bułę, a on się spłaczę że INWALIDE UDERZYLI xdddd
źródło: hgbhdsfbndf
Pobierz- bądź niepełnosprawny
- nie miej warunków mieszkaniowych (brak łazienki, ogrzewania)
- zrób sobie dziecko
- zrób smutną minę do zdjęcia bo zły naród nie chce ci sponsorować remontu
p.s. new york pasuje idealnie - syf, kiła i mogiła
No to teraz do roboty xD
Autem nie pojedziesz bez udowodnienia kompetencji, a dzieci możesz produkować. Beka