Wpis z mikrobloga

Zauważalna w materiałach wideo jest coraz większa ilość zerowanych bolszewickich najemników z Afryki.
Tutaj na chwilę przed tym jak zamienia się w kilka kawałków parującego szaszłyka.
Nawiasem mówiąc ogladałem świeży dokument o werbowaniu w Afryce, nie chce mi sie wierzyć że "wpadają w sidła" jakichś prac w stylu ochroniarz czy pracownik magazynu na tyłach jak w ofercie są pensje +2000usd. Z resztą świadectw i materiałów z zerowanymi afrykanerami jest coraz więcej a oni płaczą że ich oszukano i rzucono dronom na pożarcie.

#rosja #ukraina #wojna
zombine - Zauważalna w materiałach wideo jest coraz większa ilość zerowanych bolszewi...

źródło: Screen Shot 05-10-26 at 08.27 AM

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 101
@zombine: Pewnie są dwie grupy. Jedni z premedytacją jadą jako najemnicy, drudzy są podstępem ściągani. W wielu miejscach na świecie Rosja jest postrzegana jako część europy, a wiadomo europa=dobrobyt. Przy niskim poziomie edukacji, biedzie i propagandzie lokalnych rekruterów jestem w stanie uwierzyć, że część z tych nieszczęśników nie wie na co się zapisuje. Co nie zmienia faktu, że gruzowac trzeba wszystkich!
  • Odpowiedz
W wielu miejscach na świecie Rosja jest postrzegana jako część europy, a wiadomo europa=dobrobyt.

@n-ke: to nawet nie chodzi o postrzeganie jako Europę. Rosja obiektywnie jest bogatszym państwem od nich i jest atrakcyjnym miejscem do imigracji zarobkowej, tak samo jak dla Kazachstanu, Kirgistanu i tych innych Cośtamstanów w Azji.

Przy niskim poziomie edukacji, biedzie i propagandzie lokalnych rekruterów jestem w stanie uwierzyć, że część z tych nieszczęśników nie wie na
  • Odpowiedz
@zombine: To tylko pokazuje naszą genetykę dostosowaną do życia w buszu. Chłop ma podejmować ryzyko i zapewnić byt materialny. W miejscach, gdzie dosłownie nie ma żadnej możliwości zarobienia 2k USD, presja społeczna jest, spodziewam się, ogromna. Osobiście bardzo im współczuję, bo są ofiarami biologii niedostosowanej do czasów i miejsca, w którym się zespawnowali. Ale gruzować trzeba, no bo co? Damy się z-----ć, bo Pan Bakambo nie ma roboty w Nigerii
  • Odpowiedz
@LeslieDancer: w afryce? od ponad 100 lat non stop to samo gowno, wojna wojna wojna, legia cudzoziemska sie nie nudzi, nie wspominajac o kadafim w sudanie, jakbys nie wiedzial wietnam tez zaczal sie od francuzow, ogolnie to jest niezla banda s---------w ktorzy sa dosc dobrzy w zacieraniu sladow o tym co o----------a
  • Odpowiedz
@zombine: gdyby John Smith przyjechał do Pierdziszewa Dolnego i oferował pracę za 4000 dolarów, to też znalazłby chętnych mariuszy. A że tą pracą okazałaby się inwazja lądowa na Iran? No cóż, zdarza się. Ba, gdyby zamiast Johna Smitha pojawiłby się Iwan Jebiewdenko, to też kogoś by złapał.
  • Odpowiedz